Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (4.59 secunde)
Evenimentul este dedicat aniversarii a 15 ani de existenta a Fire Club, un loc emblematic, sinonim cu generatia anilor 2000.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
A doua editie a trofeului YST, dotat cu premii in valoare de 5.000 de euro (net), care a debutat in data de 8 iunie, s-a incheiat cu victoria constanteanului Vasile Antonescu (26 - LPS CSS Constanta), care l-a invins in finala pe Luca Tatomir (pozitia 18 - AS Tenis Club Bucuresti), cu scorul de 6-2, 6-3.
Gabriel Chirea) In ultimele luni, s-a scris ca Tiriac, cel mai bogat roman in ultimii 5 ani (1,8 miliarde de euro), ar fi negociat cu WTA pentru a cumpara una dintre cele 4 licente disponibile incepand cu 2020, iar gazda noului turneu urmeaza sa fie Clujul.
Mihaela Buzarnescu, sportiva fenomen din tenisul romanesc, a declarat ca vrea sa-si intemeieze o familie, insa pentru moment, cariera este pe primul loc. Aceasta a marturisit ca isi doreste doi copii. ... Mi-ar placea sa am un club de tenis, a spus Mihaela Buzarnescu la Antena Stars.
Organizatorii au anunțat ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams, considerata de specialisti drept adevarata finala a competiției de la Melbourne. ... Aceasta va fi a zecea lor partida directa (8-1 pentru Williams), prima de cand Serena a devenit mama.
CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Isi doreau sa se casatoreasca sis a aiba un copil.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
9 - 11, cu prilejul unei intalniri culturale - Viata ca un teatru - o calatorie prin lumea fascinanta a artelor, cu Editura All si jurnalista Oana Georgescu.
Un detinut de 27 de ani a ajuns la urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta dupa ce si-a batut un cui in cap.
Va intrebati nu ce ati facut, ce care parte a corpului va doare mai tare. ... Pentru Hariton Parascuta, un om de afaceri modest, scenariul descris mai sus chiar s-a petrecut in noaptea de simbata spre duminica.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Simona Halep se afla la Miami cand a primit o veste terbila: matusa sa a murit. Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona Halep a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Cum a murit statul social", pe care il puteti citi in continuare.
Nascuta la Londra in 1920, ROSALIND FRANKLIN a fost un biofizician britanic cu o contributie decisiva la intelegerea structurii moleculare a ADN-ului, virusurilor, carbunelui si a grafitului.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Cum a murit Ana Blandiana! ... Intre timp, Alianta Civica a murit fara parastas, fara popi psalmodiatori si fara glorie. N-a tras nimeni salve. A murit incet si definitiv.
Medicii legisti au stabilit ca tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe linia de metrou, la statia Dristor I, de Magdalena Serban, a murit din cauza leziunilor craniene si faciale puternice suferite dupa ce a fost lovita de garnitura de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul National de Medicina Legala.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Nu a mai reactionat cand vorbeam cu el. ... A murit de batranete. Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Acum a suferit un infarct.
Lucratorii de la case si galantare au refuzat sa inceapa munca pana nu li s-au dat explicatii cu privire la banii pe care ar fi trebuit sa-i primeasca inca de pe 10 iulie.
google-analytics.com