Cautare

28 de rezultate pentru "ted" (3.42 secunde)
Ted Kennedy revenise in Senat in noiembrie 2008, dupa ce in iunie anul trecut a fost operat pentru o tumora cerebrala situata in lobul parietal stang unde se afla, printre altele, centrul vorbirii. ... Ted Kennedy a fost numit adesea "Leul din Senat" pentru intensa lui activitate legislativa.
Liderul PSD Mircea Geoana afirma, intr-o scrisoare de condoleante, ca disparitia senatorului Ted Kennedy pare neverosimila, mentioneaza ca este unul dintre cei care l-au cunoscut si ca cei ramasi in urma politicianului trebuie sa poarte mai departe mostenirea crezului politic al acestuia.
Erau Ted Stevens si Daniel Inouye. ... Nici nu a intrat bine in subiect cand, Ted Stevens l-a intrerupt spunand: ... Cat a fost in armata, lui Ted Stevens nici nu i-a trecut prin cap sa mearga la superiorul sau si sa-i spuna:
Bani pentru extraterestri Convins de utilitatea studiului, Reid s-a intalnit, in 2007, intr-o sala securizata din Capitoliul S.U.A., cu senatorii Daniel Inouye, democrat din Hawaii, pe atunci presedinte puternicului Comitet al creditelor, precum si cu Ted Stevens, un republican din Alaska, doi veterani ai celui de-Al Doilea Razboi Mondial, care erau si ei ingrijorati de implicatiile potentiale de securitate nationala ale fenomenului OZN.
Senatorul american, Ted Lieu, vrea sa puna in aplicare o lege scrisa de Chat GPT. Ted Lieu a cerut aplicatiei Chat GPT sa redacteze o lege privind reglementarea inteligentei artificiale.
Notiunea exista, chiar si termenul Hypertext fusese deja introdus de Ted Nelson (1965). Problemele si avantajele parcurgerii informatiilor organizate ca hipertext fusesera deja analizate de Doag Engelbart, realizator al unui prin sistem online si inventator al mausului.
Ted Phillips a inventariat peste 5000 urme fizice ale trecerii unor OZN-uri, colectate din 95 de tari. Niciuna nu e mentionata.
Cercetatorul ufolog veteran Ted Oliphant a mentionat pe Facebook ca si el a auzit, de la Nathan Twining Jr., ca tatal sau a vazut la Roswell un extraterestru si ca a folosit mijloace telepatice pentru a comunica.
In amurg, el si colegii sai de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna se deplasau pe autostrada US 90, indreptandu-se spre oraselul Ocean Springs.
Ted Phillips a inventariat peste 5000 urme fizice ale trecerii unor OZN-uri, colectate din 95 de tari. Niciuna nu e mentionata.
El a fost sustinut, la acea vreme de alti doi senatori, membri ai subcomisiei pentru bugetul apararii, Ted Stevens si Daniel K.
Creat in 2007 de senatorii Ted Stevens (care a declarat ca, pilot fiind, a fost urmarit de un obiect misterios), de Daniel Inouye si apoi de liderul majoritar democrat Harry Reid si finantat cu 22 de milioane de dolari de la bugetul Departamentului Apararii, programul a investigat si a evaluat rapoartele privind observatii OZN, dintre care multe proveneau de la angajatii unor servicii americane.
Keith Basterfield a consultat si un site internet administrat de Ted Molczan, care contine inregistrari ale reintrarilor de sateliti observate vizual.
In 2001, subofiterul comandant de marina, pensionat, Mike Cataldo, a dezvaluit ca, in seara presupusei rapiri, in timp ce mergea cu masina, impreuna cu colegii de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna, pe soseaua 90, de la Pascagoula la Ocean Springs, au observat o aeronava neobisnuita.
Brown a mai anuntat ca senatorul american Ted Kennedy, in prezent sub tratament pentru o tumoare maligna la creier, va fi numit Cavaler cu titlu onorific al Marii Britanii, mai ales pentru actiunile sale in Irlanda de Nord.
Din delegatia romana au facut parte reprezentantii CCI Bihor, precum si ai firmelor SC Crisana Cons SA, SC Spelemat SRL si SC Ted Impex SRL.
Facebook protejeaza "agresiv" datele utilizatorilor sai, asigura un comunicat al lui Ted Ullyot, principalul avocat al firmei. "Adeseori, respingem imediat astfel de cereri sau ii cerem administratiei sa le reduca substantial numarului sau le dam, de la caz la caz, mai putin informatii decat ne cer.
Impactul asupra teologiei Teologul Ted Peters scrie despre impactul vietii extraterestre asupra religiei. De exemplu, totul ar duce spre intrebarea daca poate exista o a doua Geneza biblica in conceptul de Creatie divina.
Daca ne putem intoarce sa ne redefinim si sa devenim intregi, vom crea o schimbare culturala in lume si va da un exemplu generatiilor tinere ca sa isi poata schimba perceptia despre viata lor. Va multumesc. Sursa: TED.com
Inspirat de nuvela Story of Your Life, semnata de Ted Chiang, filmul este regizat de cunoscutul regizor canadian Denis Villeneuve si a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Venetia pentru Leul de Aur.
google-analytics.com