Cautare

1276 de rezultate pentru "ted dumitru" (3.42 secunde)
Reprezentantii locali ai PD si PNG critica in termeni duri modul in care primarul Dumitru Nicolae a cheltuit cei 150.000 de lei pusi la dispozitie de Guvernul Romaniei pentru organizarea Revelionului aderarii.
Reactia lui Dumitru Nicolae a venit dupa ce sindicalistii de la Strajerul, sindicat care reuneste o parte dintre politistii comunitari galateni, au prezentat presei o serie de probleme cu care se confrunta zilnic, in timp ce conducerea institutiei nu face nimic pentru a schimba situatia.
Tot aici vom vorbi si despre faptul ca primarul Dumitru Nicolae a reusit, sau cel putin asa se pare in acest moment, sa-l convinga pe Eugen Durbaca sa renunte si la Florin Popescu, directorul de SADP, dupa ce l-a sacrificat pe Ion Stefan, fostul sef al societatii Apa Canal.
Daca e sa ne luam dupa ce spune lumea pe la colturile societatilor din subordinea municipalitatii, primarul Dumitru Nicolae e hotarit sa puna in fruntea furnizorului de apa potabila din oras un om de incredere, adica un membru serios al Partidului Social Democrat.
Primarul Dumitru Nicolae a raspuns ieri atacurilor venite din partea sefului Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, consilierul local PC Eugen Gavan, care l-a acuzat ca nu vrea sa aplice regulamentul privitor la modul si conditiile in care sint montate panourile publicitare in oras.
Directorul aeroportului, Mircea Dumitru, a declarat ieri ca alesii din parlament l-au interpelat pe ministrul transporturilor, Radu Berceanu, caruia i-au cerut sa modifice orarul de zbor care ii dezavantajeaza, desi initial au fost de acord cu el.
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
Asta pentru ca seful lui, social-democratul Dumitru Nicolae, nu are de gind sa inceapa o campanie de epurare politica.
Filofteia Cismaru de la Sectia civila si de proprietate intelectuala, Luminita Zglimbea si Gheorghe Dumitru de la Sectia penala, Con-statin Branzan si Ana Savin de la Sectia comerciala si Carmen Ilie si Dumitru Voicescu de la Sectia de contencios administrativ si fiscal.
Mai exact, doar actualul sef al municipalei pesediste, primarul Dumitru Nicolae, si-a exprimat intentia de a conduce, pentru inca un mandat, "rosiii" de pe malul Dunarii.
Dumitru Nicolae a mai cistigat un mandat de presedinte, dar a fost si singurul candidat inscris in cursa. ... Dumitru Nicolae a reusit sa se evidentieze atunci cind i-a acuzat pe ziaristii de la "Monitorul de Galati" ca distrug parcurile din oras pentru a putea arunca vina in circa primarului.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu apare pe site-ul Camerei Deputatilor membru al grupului PD inca din luna mai a acestui an.
Cu largul concurs al primarului Dumitru Nicolae, care vrea ca in acest fel sa-si asigure linistea atit de necesara derularii afacerilor sale, consilierii se plimba prin toate colturile tarii sau chiar ale lumii fara nici o grija pentru ca doar nu o fac pe banii lor.
Adevarata lovitura vine insa din partea celui care a fost desemnat aproape ad-hoc omul democratilor pentru Cumpana, si anume Dumitru Burcin. ... Despre Dumitru Burcin se stie ca este cel de la care au pornit marile necazuri cu DNA ale primarului Radu Mazare.
Consiliul Local al municipiului Medgidia s-a intrunit ieri pentru a dezbate si aproba cele 19 proiecte de hotarari de pe ordinea de zi initiate de Dumitru Moinescu, primarul Medgidiei.
"Viceprimarul care-l va inlocui pe Constantin Dimitriu va fi ales de Consiliul Local si va fi unul dintre consilierii locali ai PSD", a declarat ieri, in mod categoric, primarul Dumitru Nicolae.
Consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au intrunit ieri seara in ultima sedinta din acest an pentru a dezbate cele 21 de proiecte de hotarari de consiliu propuse de primarul Medgidiei, Dumitru Moinescu.
El mi-a zis ca o sa ceara un punct de vedere la Ministerul Justitiei si la Ministerul Administratiei Publice", a declarat, pentru cotidianul "Replica", primarul Dumitru Moinescu.
"Am senzatia ca la Galati primarul Dumitru Nicolae, care se gaseste undeva in jurul a 51% raspunsuri date la intrebarile cetatenilor, se poate lua de mana cu primarul de la Arges, cu cel de la Mangalia, cu cel de la Simeria, cu cel de la Gura Humorului si de la Focsani", a spus Tupilatu.
google-analytics.com