Cautare

1276 de rezultate pentru "ted dumitru" (3.29 secunde)
Acesta era acuzat ca ar fi dispus in anul 1991 continuarea urmaririi medicului Dumitru Lita din Targu Jiu, suspectat de tradare nationala.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Mai trebuie spus si ca, asa cum ii sta bine unui bun gospodar, primarul Dumitru Nicolae a avut grija sa aseze in CA multi dintre oamenii sai de incredere.
Razboiul declansat de primarul Dumitru Nicolae impotriva sefului Serviciului Administrarea Domeniului Public scoate la lumina situatii extrem de interesante. Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP), Florin Popescu, a raspuns la finele saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni TV, atacurilor venite din partea primarului Dumitru Nicolae.
Ramine de vazut daca plingerile facute de galateni prin intermediul internetului vor gasi ecou la primarul Dumitru Nicolae, adica daca vor fi rezolvate, in conditiile in care nu au primit inca un raspuns din partea Primariei.
"Am fost de nenumarate ori in audiente la primarul municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu. ... Dumitru Moinescu nici nu cunoaste problema De cealalta parte, Primaria Medgidia nici nu cunoaste acest caz si spune ca nu exista o astfel de solicitare.
Anuntul a fost facut ieri de primarul Dumitru Nicolae. ... Acesta este motivul pentru care vom numi alt sef la Administrarea Domeniului Public”, a declarat intr-o prima faza primarul Dumitru Nicolae.
Primarul Dumitru Nicolae nu vrea nici in ruptul capului sa spuna care sint oamenii pe care ii va instala la conducerea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
Dupa aparitia in presa a declaratiilor venite din partea reprezentantilor PD fata de o posibila inculpare a primarului Dumitru Nicolae in dosarul "Motorock", colegii de partid ai edilului sar in apararea sa.
Dumitru Buse, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, i-a propus lui Mircia Gutau, primarul Ramnicului, sa se asocieze cu localitatile invecinate municipiului pentru a atrage fonduri europene, pentru constructia unei zone metropolitane. Propunerea presedintelui a fost refuzata de edilul orasului, desi Dumitru Buse nu se astepta.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
Presedintele PD Cumpana si totodata candidatul democrat pentru primaria localitatii amintite, Dumitru Burcin intentioneaza sa organizeze o serie de actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor comunei.
Atacurile la adresa sefului IPJ Dolj nu sunt o noutate în declaratiile pesedistului din fruntea administratiei judetene, acesta cerând în urma cu câteva luni demisia lui Georgel Enescu din aceleasi motive. Prefectul arunca sageti spre magistrati Contrazicând clar pozitia adoptata ieri de ministrul Cristian David, seful sau direct, prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a aratat cu degetul spre magistratii care au gasit cu cale sa elibereze toti interlopii retinuti în ultimele luni de politistii doljeni.
Atacurile la adresa sefului IPJ Dolj nu sunt o noutate în declaratiile pesedistului din fruntea administratiei judetene, acesta cerând în urma cu câteva luni demisia lui Georgel Enescu din aceleasi motive. Prefectul arunca sageti spre magistrati Contrazicând clar pozitia adoptata ieri de ministrul Cristian David, seful sau direct, prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a aratat cu degetul spre magistratii care au gasit cu cale sa elibereze toti interlopii retinuti în ultimele luni de politistii doljeni.
În dosarul ROMSILVA, fostul director general al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, deputatul Ion Dumitru, a fost deja trimis în judecata.
Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%. ... Cristian David l-a atacat in termeni foarte duri pe actualul primar democrat-liberal, Dumitru Moinescu, dar si pe social-democratul Nicusor Constantinescu.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
In ciuda faptului ca Dumitru Moinescu (foto) a fost acuzat de comiterea infractiunii de favorizare a infractorului, fostul primar al municipiului Medgidia spune ca nu a fost deloc afectat de aceasta decizie.
google-analytics.com