Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (2.59 secunde)
Practic ele sun niste dispozitive vii, cu ghilimelele de rigoare. Ele nu functioneaza la infinit. O data ce au incarcat zona cu energia de care aceasta are nevoie, imediat se opreste cand ajunge la optim, nu depaseste optimul.
Restrictia este insa pur teoretica, deoarece mai multe posturi de televiziune britanice au difuzat marti imaginile, obtinute de tabloidul The Sun, in conditii pe care nu le-a specificat.
"Electrica", "Sun Oil", precum si contractul "Eurofinances" si privatizarea "Metav SA Bucuresti". Pe Cezar Preda, Gusa l-a catalogat drept omul de incredere a lui Traian Basescu, incredere castigata prin "afacerile sale cu gunoi".
Am deschis si mi-au dat cadou o punga, spunandu-mi sa vin duminica la vot si, pentru orice problema, sa-l sun pe primarul Marian Vanghelie.
Eu obisnuiesc sa-i sun pe oameni pentru ca asa mi se pare barbateste, nu sa le trimit invitatii prin conferinte de presa.
Tatal de numai 13 ani a povestit pentru The Sun, ca el si Chantelle, mama fetitei, s-au speriat cand au aflat ca vor avea un copil.
Intitulata "Despre succes", cartea lui Sun Tzu l-ar putea inspira pe Mircea Geoana, potrivit lui Marian Vanghelie, cum sa castige alegerile prezidentiale, chiar fara a intra in lupta cu candidatul Traian Basescu.
Asa ca eu, saptamanal, sun la Videanu sa vad consumurile de energie. Nu mai vreau analize economice si imi dau seama ca si trimestrul trei va fi unul, poate, cu semne de reducere a cresterii negative, dar in nici un caz o trecere pe plus.
Traian Basescu a declarat, la Pro TV, ca nu se astepta ca primarul Klaus Iohannis sa- l sfideze in calitatea sa de presedinte si ca ar fi trebuie sa-l fi contactat in momentul in care s-a anuntat ca premier din partea unei majoritati politice.
"Nu am probleme sa sun si sa nu mi se raspunda la telefon de diferiti importanti parlamentari europeni", a adaugat Hrebenciuc.
dar cand am vazut acuzatia ca Adrian Nastase a lasat in 2004 tara in dezastru mi-a venit sa-i sun sa-i intreb - Gabi, Cristi, Marian unde erati voi in 2004, ca nu erati inca cu Dracu, ci in guvern cu noi toti ceilalti, chiar v-a luat mintile de tot?
Sun previzibile macanelile din flasnetele PD-L, pe tema candidaturii USL la capitala. Atat de previzibile incat m-au plictisit anticipat. De-aia le-a si dat Piedone harneala.
te sun eu mai tarziu; in apaluzele entuziaste ale salii. La asa presedinte, asa audienta. Si asa urmasi. Parca era o adunatura de redusi mintal.
Nu prea sun, dar sunt sunat, asa cum m-a sunat si domnul Ungureanu, de exemplu, eu nu l-am sunat pe domnia sa.
Nu prea sun, dar sunt sunat, asa cum m-a sunat si domnul Ungureanu, de exemplu, eu nu l-am sunat pe domnia sa.
"Sun convins ca putem sa le introducem din 2013. Am facut toate calculele", a spus seful guvernului. Seful guvernului a sustinut ca Romania are pontential de crestere economica si a subliniat ca fonduri pot fi aduse la buget prin reducerea evaziunii fiscale.
S-a urcat acolo, l-a montat, apoi s-a dat jos si mi-a dat cu mana peste telefon in timp ce incercam sa sun la politie", a declarat Valerica Pupaza Dubla fractura de mandibula Potrivit politiei, Stefan este cel care a anuntat agresiunea prin numarul de urgenta 112, la ora 16.41, o echipa operativa a Sectiei de Politie Rurala Carcea fiind trimisa la fata locului pentru a aplana conflictul.
Dar vreau sa va spun ca am mai avut o discutie, va va multumi! (...) De cate ori il sun, ne vedem. Dar mi-a spus: "Nu ma suna cand nu e cazul!".
Considerat mai mult un apropiat al fostului premier, Daniel Constantin si gruparea fostilor PC-isti sun considerati drept o vulnerabilitate pentru stabilitatea actualei majoritati parlamentare, fiind banuit ca planuieste, impreuna cu Victor Ponta sa creeze un pol de putere, bazat pe atragerea mai multor zeci de parlamentari, cu care sa poata rasturna dupa doreste, balanta de putere in Parlament.
"Vinovati pentru aceasta situatie sun cei care au gestionat CFR in perioada 2001-2004, prin achizitii inoportune si printr-un management defectuos, care a facut ca numai 80 de km de cale ferata sa fie modernizati”, a mai precizat Gheorghe Dobre.
google-analytics.com