Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (3.35 secunde)
Rossetti, langa Piata Universitatii, cu circa 100 birouri deservite de Regus pe o suprafata de 2.500 m2 pe 7 etaje si la la sfartitul anului 2008, Floreasca Centre in Floreasca Plaza Bucuresti pe Calea Floreasca cu alte 100 birouri.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
Societatea a cumparat un centru comercial în Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall), iar acum a anuntat construirea a doua mall-uri, în Craiova si Ploiesti.
Dupa mai multi ani in care Bucurestiul a acuzat lipsa unei oferte hoteliere corespunzatoare cu cererea in crestere, in 2008 au fost deschise hotelurile Ramada Plaza, Radisson SAS si a fost finalizata extinderea RIN Grand Hotel, ceea ce a adus in piata o oferta in exces, apreciaza analistii firmei de consultanta.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
In vecinatatea proiectului se afla unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania, Plaza Romania, unde puteti face cumparaturile dupa bunul plac la Cora sau Bila.
In Bucuresti, singurul hotel care distribuie vinul cu eticheta "Casa Isarescu" este Plaza Hotel. Recent, seful bancii centrale a povestit pentru Gandul ce conditii a impus restaurantului:
Cu acest prilej, cei de la Tobet.com au sustinut o conferinta de presa la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.
Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
Joi, 3 februarie a.c., la Hotel Crowne Plaza, Sala Ballroom, la evenimentul de rebranding "De la Unimpresa la Confindustria Romania".
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
euro, conform datelor centralizate de Ministerul Finantelor Publice, compania Secure Management, care detine o participatie de circa 30% in acest proiect, cumpara in noiembrie 2009 un numar de 33 de apartamente in cadrul ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza.
Compania anuntase anterior ca in aceasta luna va fi deschis si magazinul G’Market, achizitionat anul trecut, situat in mallul Plaza Romania.
Pe langa aceasta cladire vor mai fi finalizate AFI Business Park, Aviatorilor Business Plaza, Prezan OB, UniCredit HQ si ART Business Center 6.
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
La ora 18:00, si cei de la Atletico vor decola de pe aeroportul Barrajas din Madrid si vor sosi la Bucuresti doua ore si jumatate mai tirziu. Jucatorii lui Bilbao vor sta la Crowne Plaza, iar Atletico la Intercontinental.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
La conferința de presa gazduita de Crowne Plaza Bucharest (sala Primavera), Paul Georgescu (40 ani), a vorbit despre cele doua mari performante ale inceputului de an (este primul roman care a parcurs distanta de 1 mila - 1609 metri in apa inghetata, la 3,20C si care a cucerit in premiera, la C.M.de Ice Swimming - medalia de aur in proba de 500 m si locul 5 in proba de 1000m), dar si despre proiectele sale viitoare.
Fara a incerca sa traga o concluzie despre evolutia CRM pe cele doua continente, Will Wurt precizeaza totusi ca "Europa este mai degraba un continuator decat un lider al inovatei in afaceri." Speram ca discursul lui din cadrul Romanian Customer Management Summit organizat in perioada 23 - 24 Noiembrie 2011 la, Hotel Ramada Plaza, Bucuresti sa ne dezvaluie mai multe despre diferentele si asemanarile celor doua abordari si, nu in ultimul rand, sa ne ajute sa intelegem care dintre ele s-ar mula cel mai bine specificului lumii de afaceri din Romania.
Actorul de succes SHIN KOYAMADA de la WARNER BROS a facut deschiderea oficiala pe covorul rosu la luxosul HOTEL CROWNE PLAZA din LOS ANGELES.
google-analytics.com