Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (3.79 secunde)
Clientii platesc un avans de 65%, iar restul banilor trebuie sa-i achite intr-o perioada de pana la zece ani, cu rate fixe, fara dobanda", a spus Ovidiu Nicolita, reprezentant vanzari Sun Residence, care a explicat ca preturile practicate in prezent sunt negociabile.
Tenul bronzat in tonuri aurii, sandale argintii sau cu talpa din rafie si zambete stralucitoare - acestea sunt elementele pe care vreau sa le vad pe plaja si asta va propun sa descoperim in noua editie estivala Traieste Inteligent, alaturi de Gerovital Sun, Sunstar Gum, Meli Melo, DaVinci Dental Clinic si LPB Shoes Romania.
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
Protejarea parului cu Subtil Sun Care Subtil a creat Sampon pentru par si corp Sun Care, un produs bun dupa soare, cu Vitamina E antioxidanta si impotriva radicalilor liberi.
Gerovital Sun Farmec lanseaza linia de produse de protectie solara Gerovital SUN intr-o varianta modernizata si extinsa, creata de catre cercetatori la standarde inalte de calitate.
Pe la pranz cand ma trezesc, il sun pe fii-miu ca sa-i mai cer scuze inca o data pentru deranjul creat. ... - Nu-i nimic, mami, dar poate data viitoare esti si tu mai atenta la telefon cand te sun, la cat e ceasul si, mai ales ia-ti ochelarii la tine !
In alta ordine de idei, am vazut de curand ca v-ati implicat si in campania umanitara „Romanul la nevoie se cunoaste“, pentru ajutorarea sinistratilor, pe care ati initiat-o alaturi de Primaria Sectorului 6, Centrul National Media si Plaza Romania.
Evenimentul a avut loc marti, 23 septembrie, la Hotel Crowne Plaza. Adrian Nastase i-a invitat pe romani sa ii fie alaturi la aceasta lansare de carte.
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
Va asteptam la Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului). Va rugam sa anuntati participarea la e-mail:
Puteti achizitiona rochia superba din imagine de la Marulia Atelier, situat in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului).
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
Primarului sectoru-lui 1, Andrei Chiliman, i-a fost conferita diploma "Distrugatorul parcurilor", pentru "dezastrul" din parcurile Herastrau si Bordei, proiectul "Cathedral Plaza" si reabilitarea ineficienta a strazilor.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
Joi, 6 iunie, ora 15.00, la Hotel Capital Plaza, sala Ion Mincu 2, din Bulevardul Iancu de Hunedoara nr.
La data de 29 octombrie a.c., Banca Comerciala Romana din Bucuresti a deschis o noua filiala- Agentia BCR Mall Plaza, servind astfel in continuare intereselor clientilor.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Astazi, la World Trade Plaza, s-a deschis a sasea editie a International Broadband Communications Conference (IBCC) - "The 3rd Wave".
google-analytics.com