Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (2.87 secunde)
Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza.
TARGUL COPILARIEI SI ORASELUL LUI MOS CRACIUN Bucurei, 8 Dec 2016 - 22 Dec 2016 FESTIVALUL IERNII, 25 noiembrie - 08 ianuarie 2017, PARCUL IOR, LA STATUI, ALEEA PRINCIPALA, SECTOR 3 TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN PLAZA PIPERA Bucuresti, 10 Dec 2016- 23 Dec 2016 TARG DE CRACIUN Targul de Craciun Bucuresti, 11 Dec 2016 - 11 Dec 2016 Iubim Craciunul si stim ca si tu la fel de mult ca noi!
Entuziasmul pentru fenomenele extraterestre a fost impartasit si de fostul diplomat Sun Shili, interpret de limba spaniola (inclusiv pentru Mao Zedong). Sun a fost mult timp interesat de problematica extraterestra. ... Traducerea m-a facut probabil unul dintre cei mai cunoscuti experti OZN din China, a mentionat Sun.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
Senatorii au adoptat cu 55 de voturi "pentru", 21 "impotriva" si 5 abtineri o hotarare privind aprobarea raportului de activitate al Comisiei de investigare a legalitatii si oportunitatii construirii imobilului Cathedral Plaza in imediata apropiere a Catedralei Romano-Catolice Sfantul Iosif.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Doamna Ghica Plaza - apartamente gata intr-un cartier linistit si primitor Romfelt Plaza este prezent cu ansamblul Doamna Ghica Plaza, ce contine 616 apartamente de la garsoniere pana la 4 camere.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
La Cinema City Sun Plaza are loc astazi avanpremiera filmului Atac de Ziua Nationala, un thriller in regia lui James Watkins.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
Pe scurt, sambata si duminica (17&18 decembrie), intre orele 14:00-20:00, peste 20 de persoane publice si bloggeri printre care Gianina Corondan, Marius Chivu, Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter), Sanziana Negru, Paul Georgescu - cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren - vor pedala cate 30 de minute pe o bicicleta statica asezata in zona intrarii principale din centrul comercial Sun Plaza (Calea Vacaresti nr.
In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste. ... Bicicleta pictata va fi oferita ca premiu in concursul organizat pe pagina de FaceBook Sun Plaza.
Ultima oara, David Cameron a scris in The Sun despre reforma in sistemul de ajutor social. ... The Sun e cel mai citit si cumparat ziar din Regatul Unit, cu un public print + online estimat de NRS (National Readership Statistics) la 7.385.000 de capete, excluzand utilizatorii internationali.
Propunerile comisiei senatoriale de ancheta privind lucrarile la Cathedral Plaza sunt analizate de un comitet guvernamental din punctul de vedere al legalitatii, necesitatii si oportunitatii, iar concluziile vor fi prezentate Executivului pana la 10 decembrie.
"Membrii Clubului de la Bucuresti se reunesc astazi, 26 mai, la Crowne Plaza Hotel - Crowne Ball Room, in prima actiune publica consacrata unor probleme actuale ale societatii contemporane, a declarat presedintele acestei organizatii", Ion Iliescu.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Proprietarii turnului Cathedral Plaza spun ca vor deschide cladirea.
google-analytics.com