Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (3.39 secunde)
Bucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Aceste realitati au deteminat Societatea Romana de Boli Infectioase si HIV/SIDA, Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, impreuna cu Fundatia Renasterea, sa sustina programul national "Stop hepatita". ... Principaul obiectiv al programului "Stop hepatita" este informarea, educarea si preventia "patologiei hepatice de cauza virala".
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
Deschise intre orele 10-18 Magazine NON-STOP 1. ... Program NON-STOP 24 decembrie: ... Program NON-STOP 31 decembrie: Deschise pana la ora 19.00 01 ianuarie:
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Acesta a studiat constienta dupa moarte si a examinat cazurile pacientilor care au intrat in stop cardiac din Europa si SUA, afirmand ca persoanele aflate in prima faza a mortii pot experimenta anumite forme de constienta.
Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Am incheiat paranteza si revin la stop-cadrele relevante din emisiune. Dupa ce l-a facut "scuipat" pe unde a putut, AMP il pupa din nou:
- si sa stergi filmarea asta k numi place cum am iesit...nu aveam freza facuta asta dak vrei sa mai fim prieteni..:p Dispozitivul poate provoca stop cardiac Mihai Florea n-a dorit sa ofere detalii despre aparatul pe care l-a utilizat la "Dragonul Rosu", dar, in functie de capacitatea lui, un dispozitiv de electrosocuri, cu doi electrozi, poate dezvolta o tensiune electrica de peste 10.000 kv in impulsuri!
Valentin Nicolau a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, marti seara, fiind in stop cardio-respirator, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Florin Chirculescu.
Actrita Giliola Motoi a murit, vineri noapte, in urma unui stop cardio-respirator, potrivit adevarul.ro. Slujba de inmormantare va avea loc la Biserica Sf.
Primele meciuri televizate le-am vazut la un televizor Tesla, care duminica functiona non-stop la Clubul din Port, amenajat in fosta Gara construita aici la sfarsitul secolului al XIX-lea.
El a subliniat ca PNL-ul nu este in situatia de a spune "stop" functionarii Aliantei pentru ca nici nu isi doreste sa spuna "stop", deoarece Alinata Dreptate si Adevar este o constructie la care a participat "cu buna credinta" inca de la constituirea Protocolului Aliantei din 2002-2003".
In conditiile in care ministrul liberal sustine ca "daca anul 2007 a fost anul strategiei energetice, al dezvoltarii si modernizarii pietei energiei, anul 2008 trebuie sa fie anul privatizarii", presedintele PSD apreciaza ca "este obligatoriu pentru noi sa spunem stop privatizarilor din energie pana ne vom lamuri unde stam cu acest subiect".
A doua zi dupa ce motiunea democrat-liberalilor privind taxa auto a trecut de votul senatorilor, PSD ai PC au depus o alta motiune simpla, simple intitulata "Stop degradarii nivelului de trai, stop iresponsabilitatii din sectorul energetic!".
Pe de alta parte, presedintele PC Buzau a anuntat inceperea, la la nivel national, a programului "Stop abuzurilor; Stop Nedreptatilor!", avand ca obiectiv principal depistarea "deturnarii banilor publici din administratia locala".
Motiunea simpla "Stop degradarii nivelului de trai! Stop iresponsabilitatii din sectorul energetic!", initiata de PSD si PC, a fost adoptata, marti, de Senat, cu 74 de voturi "pentru" si 33 "impotriva".
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Corporatia japoneza Mazda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Geneva noua Mazda3 MPS - varful de gama ultraperformant, alaturi de Mazda3 cu sistemul "i-stop", anunta www.informatiiauto.ro. ... Sistemul "i-stop", ultima "gaselnita" a japonezilor, adauga o noua optiune in gama de modele.
programul non-stop, va fi un punct principal de atractie, pe langa celelalte surprize pe care le-a pregatit Mega Fun Mall-ul Afi Palace Cotroceni", a declarat Israel Visel, Mall Manager Afi Palace Cotroceni Mega Fun.
google-analytics.com