Cautare

3704 de rezultate pentru "stop violenta olimp 07 08 2010" (2.85 secunde)
nimeni nu si-a dorit o schimbare violenta. ... Fara violenta!. Nu ma gandesc doar la violenta fizica. Trebuie sa recunoastem ca exista un mare potential de violenta in societate si in politica. Or, violenta nu rezolva nimic.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. ... Europarlamentarul Viorica Dancila impartea materiale electorale pentru PSD, ceea ce a provocat reactia violenta a reprezentantilor PD-L, unul dintre acestia lovind-o cu salbaticie.
Conform statisticilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copiilor si Adoptie (ANPDCA), in 2013, peste 12.000 de copii au fost victime ale unei forme de abuz, mergand pana la violenta extrema, din care doar 45 au fost semnalate in institutii de protectie a copilului.
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
Constantin Gheorghe) Actul gratuit de violenta de vineri seara, de la Munchen, obliga, mai mult ca oricand, la o noua abordare a motivatiilor atacurilor teroriste, care sa treaca dincolo de obisnuitul cliseu al ciocnirii civilizatiilor, cu varianta sa razboiul musulmanilor impotriva crestinilor.
Cert este ca motivul odioasei fapte poate si trebuie sa fie cautat mult mai adanc, in valul de violenta care a pus stapanire pe Romania ultimilor ani.
Recentul scandal din cartierul bucurestean Ferentari este o noua dovada ca in Romania s-a acumulat, treptat, un capital de violenta considerabil. ... In ciuda a ceea ce ne place sa credem despre noi, Romania este o tara in care vezi violenta mustind in aproape orice manifestare sociala.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
In cadrul Conferintei Mondiale a Drepturilor Omului de la Viena (1993), ca rezultat al campaniei intinse pe mai multi ani (Drepturile femeii sunt drepturi ale omului), miscarea pentru drepturile femeii a reusit sa aduca subiectul violenta pe agenda evenimentului.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
"Faptul ca temperatura generala a colegi nostre era de 18, deci nu temperatura pielii, in conditiile de acolo, arata ca, probabil, studenta a fost intr-un stop cardiac foarte prelungit si de acolo a coborat temperatura. Nu era in stop cardiac din cauza hipotermiei.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Stop violentei domestice in Romania! ... Din pacate, in ultimul deceniu, violenta domestica a devenit un fenomen social in crestere in tara noastra, iar statisticile arata ca in Romania aproximativ 70% din cazuri se rasfrang asupra femeilor.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
google-analytics.com