Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10" (3.62 secunde)
Cum arata cele mai importante 10 santiere de autostrazi dupa lunile de iarna: ... Spre comparatie, in doar doua luni, septembrie si octombrie, cele zece santiere monitorizate de ZF inregistrasera un avans mediu de aproape 10% al stadiului de constructie.
Castiga tona de combustibil!' s-a desfasurat in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie, in 17 Galerii Real din tara.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Se spune ca in zona doua fete de uriasi au ridicat cetati, una la Deva, una pe varful muntelui Retezat. ... La inceputul secolului al XX-lea, in depresiunea dintre Petrosani si Deva s-au gasit cateva schelete despre care s-a crezut ca apartineau uriasilor.
lei reprezinta energie termica livrata catre societatile de termoficare, consideram ca acordarea unui ajutor de stat catre Unitatile Administrativ Teritoriale care au in subordine societati de distributie a energiei termice in Valea Jiului si Municipiului Deva, poate duce la recuperarea creantelor CEH.
Din analizele efectuate de reprezentantii celor doua termocentrale Mintia si Paroseni, precum si din situatia prezentata de edilii municipiilor Deva si Petrosani, a reiesit faptul ca in perioada de iarna 2015 â€" 2016, 30.000 de familii din Municipiul Deva si din orasele Vaii Jiului, unitati de invatamant, spitale si alte spatii edilitare, risca sa-si petreaca iarna in frig intrucat nu exista suficienta huila pentru functionarea celor doua termocentrale.
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecini ca are prea multe carti, pe care le-a depozitat pe casa scarii si pe o terasa de deasupra blocului.
4.4 Contrastul Aceasta caracteristica a suferit poate cele mai multe transformari si modificari de denumire, ca urmare a strategiilor de marketing practicate de producatori, care se lauda care mai de care cu niveluri ametitoare de contrast de cateva milioane la unu.
De la momentul la care Curtea Constitutionala se pronunta asupra continutului documentelor remise de parlament, legislativul trebuie sa supuna la vot, in termen de 24 de ore, propunerea de suspendare a presedintelui, indiferent de raspunsul Curtii.
Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat miercuri ca PDL vrea sa aiba premierul viitorului Executiv si sa fie partidul "numarul unu" la guvernare, iar partenerul de alianta sa fie rezonabil "in ceea ce priveste impartirea responsabilitatilor".
Pentru cei care nu stiu inca ce reprezinta aratarea care li se va ivi inaintea ochilor sambata, "unu mai muncitoresc", voi explica succint: ... Asa ca de aia se lanseaza pe "unu mai muncitoresc". ... - de catre un grup de senatori si deputati, in numar 24 de capete.
Presedintele PSD, Victor Ponta, si-a exprimat convingerea ca daca jumatate plus unu dintre romani va vota USL, Uniunea va forma Guvernul. ... unu:
"Este vorba despre un singur lucru, ca in legislatia romana, in toate situatiile in care se prevedereferendum, rezultatul referendumului devine valid in contextul in care in favoarea sau impotriva problemei puse spre dezbatere voteaza jumatate plus unu dintre cei prezenti la vot.
Noroc cu unu, Gordon, trimis al lui Clinton (madam Clinton, ca el i-ar fi trimis o sticla de vizichi si un trabuc, sa-i indulceasca suspendarea), care, de mana cu Barroso(sa nu-mi spui ca nu stii cine-i nenea asta!
Raportul dintre populatia angajata si cea care beneficiaza de bani de la stat este de unu la patru, dublu fata de media nationala.
google-analytics.com