Cautare

4095 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010" (3.79 secunde)
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Stirile TVR: Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. 59 de modificare a Codului Fiscal, nu a primit girul consilierilor municipali PSD si PNL si nici pe cel al unuia dintre reprezentantii PDL.
google-analytics.com