Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (7.01 secunde)
O atitudine rusinoasa pentru cineva care se pretinde om de stiinta. ... OZN, credincios, dovezi, stiinta si dezvaluire, ca si raportul dintre acestia.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
De foarte multa vreme, comunitatea stiintifica se abtine de la studierea fenomenului OZN, iar oamenii de stiinta au ezitat sa vorbeasca despre convingerile lor privind fenomenele aeriene inexplicabile.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. ... Oamenii de stiinta au inceput sa puna la indoiala acea teorie evolutionista care porneste doar de la conditiile pentru aparitia vietii care au existat la inceputuri pe planeta noastra.
Stiinta cere ca faptele pe care le ia in considerare sa fie observabile, in mod repetat, de orice doritor, sau sa poata fi experimentate intr-un laborator, eventual sa fie si cuantificabile (masurabile).
FARCAS) (Continuare) • Un pact faustian O serie de fenomene umane fundamentale observabile, intre care si constiinta, au fost ocolite de catre "marea stiinta", neavand nici azi o descriere stiintifica riguroasa.
Stiinta Mister: OAMENI DE STIINTA CARE AU MURIT SAU DISPARUT IN MOD MISTERIOS, DUPA CE AU FACUT DESCOPERIRI IMPORTANTE PENTRU OMENIRE Istoria omenirii nu duce lipsa de cazuri de persoane celebre ale caror moarte este invaluita in mister, imediat dupa ce au facut descoperiri importante pentru omenire.
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
Farcas) In Stiinta si Tehnica, martie 2016, a fost publicat articolul cu titlul: ... Nu exista cuvinte sa descrie beneficiile pe care stiinta le-a adus omenirii. ... In ciuda limitarilor mentionate mai sus, stiinta pretinde totusi, adesea, ca este singura metoda valabila in cunoasterea adevarurilor lumii materiale.
Si acest lucru este valabil atat pentru oamenii de stiinta, cat si pentru ufologi ori pentru membrii publicului larg. ... Afirmatiile extraordinare cer dovezi extraordinare, constienta ca simpla mentionare a omului de stiinta popularizata, cu care fusese si colega in CSICOP, va atrage publicul de partea ei.
Sfarsitul prematur al unui mare om de stiinta ROSALIND FRANKLIN.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Nu exista cuvinte care sa descrie beneficiile pe care stiinta le-a adus omenirii. ... Ce este stiinta? In ciuda limitarilor mentionate mai sus, stiinta pretinde totusi, adesea, ca este singura metoda valabila in cunoasterea adevarurilor lumii materiale.
Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.
Poate deveni ufologia o stiinta? ... FARCAS) (continuare) Scepticism temperat "Speram sa eliminam prapastia dintre stiinta si ufologie" - a declarat Jan Harzan - "Ele sunt una si aceeasi.".
Marea "Stiinta" de alta data faptuia miracolul de a uni sufletele a sute de mii de olteni intr-unul singur, de a uni sutele de mii de voci intr-una. ... "Stiinta" lor era rupta din sufletele lor si un balsam pentru necazuri, dureri, nerealizari...
FARCAS) In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din intreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat Pregatirea pentru descoperire. ... El i-a declarat lui David Freeman, editor principal pentru stiinta al Huffington Post:
In schimb, daca sunteti aici sa vorbim despre stiinta, sunt fericit. ... Omuleti verzi sau stiinta?
Haines, un om de stiinta pensionat din NASA si seful stiintific al Centrului National al Aviatiei de Raportare a fenomenelor anormale (NARCAP), dar mai ales un psiholog al perceptiei:
43, ca doar acei contabili care opereaza erori "cu stiinta" pot fi acuzati de fals intelectual:
google-analytics.com