Cautare

881 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (2.65 secunde)
Foste oficialitati de nivel inalt si oameni de stiinta cu experienta in proiecte ultrasecrete, care au ramas intotdeauna in umbra, s-au adunat, iata, pe o unica platforma. ... Stiinta, Aerospatiala si Divertisment.
Apar acum relatari ca si in Germania colective de oameni de stiinta au studiat posibilitatea realizarii unor nave care sa se deplaseze pe baza unui efect levitogravitational observat la giroscoape.
Intr-o interventie, Aykroyd sublinia ca MUFON este format din oameni de stiinta din toate tipurile de discipline, capabili sa analizeze si sa decida ce anume este real si ce este o farsa. ... Aykroyd era reprezentantul pro-UFO, confruntat cu un grup de oameni de stiinta.
Fizica viitorului - Este cunoscuta pasiunea ta pentru matematica, dar si faptul ca aceasta stiinta este strans legata de fizica. ... Ca om de stiinta, ca fizician, crezi ca omenirea este singura intr-un univers infinit sau aproape infinit?
Constantin Dulcan cerceteaza cu acribia omului de stiinta si fundamenteaza ideea unei Constiinte universale, organizatoare, bazata pe Bine ca Lege Majora a Universului. ... - Mai intai, cartile citate, chiar daca au un caracter eseistic, sunt in acelasi timp carti de stiinta, prezentate intr-o forma eseistica.
Unii oameni, care aparent au suferit o rapire, povesteau ca vizitatorii le-ar fi spus ca ei se tem de agresivitatea si xenofobia noastra, care fac ca toata stiinta si tehnologia ajunsa in mainile oamenilor sa devina arme de exterminare.
Unii oameni, care aparent au suferit o rapire, povesteau ca vizitatorii le-ar fi spus ca ei se tem de agresivitatea si xenofobia noastra, care fac ca toata stiinta si tehnologia ajunsa in mainile oamenilor sa devina arme de exterminare.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
in Banie, la grupele CSJ Stiinta U Craiova. ... Si ei sunt nebuni dupa Stiinta, le place atmosfera de pe stadion, iar pe mine ma incanta asta.
Daca religia ne invata ca sufletul, in functie de evolutia sa pe Terra, poate merge in Rai sau Iad, pe de cealalta parte stiinta sustine ca fenomenul mortii nu este nimic altceva decat o iluzie generata de creier.
Poate deveni ufologia o stiinta? ... FARCAS) Sharon Hill, din SUA, e o jurnalista de stiinta, specializata in domenii de granita, conducand site-ul internet "Doubtful News" pe care promoveaza un "scepticism pozitiv".
FARCAS) (Continuare) Substante ciudate Laboratorul, condus de respectatul om de stiinta profesorul Giovanni Canneri, a supus materialul analizei spectrografice si a determinat ca aceasta continea elementele: ... Stiinta respinge in totalitate aceasta idee, spune fostul pilot US Air Force transformat in astronom, James McGaha. ... Scriitorul de stiinta Philip Ball scria:
OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar (Autor : ... Daca cineva spune ca a facut o observatie care se incadreaza intr-o astfel de realitate, stiinta oficiala va taxa totul drept iluzii sau aberatii.
In lumea occidentala ne confruntam cu niste probleme generate de stiinta. Stiinta nu e capabila sa abordeze acest gen de probleme. ... Comunitatea OZN si-a dorit mereu sa implice in studiul acestui fenomen oameni de stiinta.
Oamenii de stiinta de la Centrul German pentru Boli Neurodegenerative (DZNE), Institutul Herti de Cercetare Clinica a Creierului (HIH) si Spitalul Universitar Tuebingen arata ca o proteina gasita in sange poate fi folosita pentru a monitoriza cu precizie progresia bolii cu mult inainte de aparitia primelor semne clinice.
"Stiinta" nu mai e la pamint. ... "Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Si care sufera pentru "Stiinta".
Cezar AVRAMESCU "Stiinta" nu mai e la pamint. ... "Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Si care sufera pentru "Stiinta".
Pe langa obiectivele economice care functioneaza pe langa fosta Uzina de Armament de la Sadu, Codrut Seres va vizita si Manastirea Lainici, unde maine se organizeaza ample manifestari religioase.
Colegiul 5 (61.361 votanti) are arondate localitatile Avrig, Arpasu de Jos, Carta, Cartisoara, Porumbacu de Jos, Racovita, Cisnadie, Talmaciu, Sadu, Boita, Turnu Rosu, Selimbar, Rosia si Vurpar.
- Informatiile stranse de membrii Club - TV 22 privind producerea, in perioada august - septembrie 1989, la Uzina de armament Sadu (judetul Gorj) a unor cartuse explozive si perforante in urma ordinelor venite de la conducerea superioara a PCR.
google-analytics.com