Cautare

880 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (5.75 secunde)
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
Sefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, dupa ce reprezentantii Organizatiei Judetene a PNL Gorj au sesizat faptul ca autoturisme ale unitatii sunt folosite in campania electorala de la Turburea.
Ion Barca, viceprimarul comunei gorjene Turburea, a depus o noua plangere penala impotriva primarului Teodor Iloiu, intrucat acesta nu il lasa sa isi preia atributiile care ii revin prin mandat.
Seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj, George Romanescu, a facut ieri publice rezultatele anchetei incepute dupa explozia care a avut loc in urma cu peste trei saptamani, la unul din atelierele Uzinei Mecanice (UM) Sadu.
Pentru recuperarea unei parti din debitele pe care le are la bugetul de stat, mai multe bunuri ale Uzinei Mecanice Sadu au fost scoase la licitatie, tot la licitatie fiind scoase si bunurile Casei Tineretului din Targu Jiu.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. Ion Barca, primarul din Turburea, se numara si el printre edilii care au castigat mandate noi la primariile din judetul Gorj.
Cei patru falsi inspectori ai OPC sunt din Bucuresti si au fost prinsi la scurt timp dupa ce efectuasera controale la agenti economici din comunele gorjene Turburea si Saulesti.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
O atitudine rusinoasa pentru cineva care se pretinde om de stiinta. ... OZN, credincios, dovezi, stiinta si dezvaluire, ca si raportul dintre acestia.
Ce se va intampla cu Spitalul de la Sadu, aflat pe lista unitatilor care se vor inchide? ... Am facut recent o deplasare la Bucuresti cu primarul de la Sadu si am depus un material la Ministerul Sanatatii cu argumente destul de serioase in vederea mentinerii spitalului.
Conform acestuia, pentru începerea lucrarilor este nevoie de obtinerea de avize speciale de la Serviciul Român de Informatii si MApN, pentru ca fabrica va fi construita lânga Uzina Mecanica (UM) Sadu, unitate unde se produce munitie si care se afla în subordinea ROMARM.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
De foarte multa vreme, comunitatea stiintifica se abtine de la studierea fenomenului OZN, iar oamenii de stiinta au ezitat sa vorbeasca despre convingerile lor privind fenomenele aeriene inexplicabile.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. ... Oamenii de stiinta au inceput sa puna la indoiala acea teorie evolutionista care porneste doar de la conditiile pentru aparitia vietii care au existat la inceputuri pe planeta noastra.
Stiinta cere ca faptele pe care le ia in considerare sa fie observabile, in mod repetat, de orice doritor, sau sa poata fi experimentate intr-un laborator, eventual sa fie si cuantificabile (masurabile).
FARCAS) (Continuare) • Un pact faustian O serie de fenomene umane fundamentale observabile, intre care si constiinta, au fost ocolite de catre "marea stiinta", neavand nici azi o descriere stiintifica riguroasa.
Stiinta Mister: OAMENI DE STIINTA CARE AU MURIT SAU DISPARUT IN MOD MISTERIOS, DUPA CE AU FACUT DESCOPERIRI IMPORTANTE PENTRU OMENIRE Istoria omenirii nu duce lipsa de cazuri de persoane celebre ale caror moarte este invaluita in mister, imediat dupa ce au facut descoperiri importante pentru omenire.
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
Farcas) In Stiinta si Tehnica, martie 2016, a fost publicat articolul cu titlul: ... Nu exista cuvinte sa descrie beneficiile pe care stiinta le-a adus omenirii. ... In ciuda limitarilor mentionate mai sus, stiinta pretinde totusi, adesea, ca este singura metoda valabila in cunoasterea adevarurilor lumii materiale.
Si acest lucru este valabil atat pentru oamenii de stiinta, cat si pentru ufologi ori pentru membrii publicului larg. ... Afirmatiile extraordinare cer dovezi extraordinare, constienta ca simpla mentionare a omului de stiinta popularizata, cu care fusese si colega in CSICOP, va atrage publicul de partea ei.
google-analytics.com