Cautare

1787 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu divizia d gorj" (6.88 secunde)
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
In judetul Gorj, exista 27 de institutii deconcentrate, iar sefii acestora au inceput deja de joi seara sa primeasca instiintarile de eliberare din functiile pe care le detin, potrivit Ordonantei Guvernamentale nr.
La polul opus, cel mai mic punctaj din Oltenia l-au obtinut candidatii din Dolj si Gorj (73 de puncte).
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Conducerea Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca pe primele doua luni si jumatate din acest an institutia inregistreaza un deficit in ceea ce priveste realizarea veniturilor.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Codrut Seres s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita de lucru in judetul Gorj. ... Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Reprezentantii Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj au primit o notificare de la societatea SC Turbocim SRL -firma lui Irinel Columbeanu - potrivit careia opt din cei 48 de angajati au fost disponibilizati incepand cu aceasta luna.
DAN D. FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
DAN D. ... De foarte multa vreme, comunitatea stiintifica se abtine de la studierea fenomenului OZN, iar oamenii de stiinta au ezitat sa vorbeasca despre convingerile lor privind fenomenele aeriene inexplicabile.
DAN D. FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. ... Oamenii de stiinta au inceput sa puna la indoiala acea teorie evolutionista care porneste doar de la conditiile pentru aparitia vietii care au existat la inceputuri pe planeta noastra.
DAN D. ... Stiinta cere ca faptele pe care le ia in considerare sa fie observabile, in mod repetat, de orice doritor, sau sa poata fi experimentate intr-un laborator, eventual sa fie si cuantificabile (masurabile).
DAN D. FARCAS) (Continuare) • Un pact faustian O serie de fenomene umane fundamentale observabile, intre care si constiinta, au fost ocolite de catre "marea stiinta", neavand nici azi o descriere stiintifica riguroasa.
Stiinta Mister: OAMENI DE STIINTA CARE AU MURIT SAU DISPARUT IN MOD MISTERIOS, DUPA CE AU FACUT DESCOPERIRI IMPORTANTE PENTRU OMENIRE Istoria omenirii nu duce lipsa de cazuri de persoane celebre ale caror moarte este invaluita in mister, imediat dupa ce au facut descoperiri importante pentru omenire.
google-analytics.com