Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (5.43 secunde)
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu (foto), a incercat sa argumenteze transferul lui Mihai Pintilii la Steaua, afirmand ca nu s-a putut opune intrucat jucatorul isi dorea o echipa care vizeaza performanta.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Echipa Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a XI-a a Ligii I. ... Steaua Bucuresti:
Le-am cantat Ale ale ale, la revedere cainilor!" REACTIA lui Gigi Becali dupa Dinamo 0-2 Steaua "Niciodata nu am vazut un meci atat de lejer. ... Sa nu mai comenteze nimeni ca Reghecampf mai ramane doi ani la Steaua."
"George Becali, deputat roman si proprietar al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost timis la inchisoare pentru trei ani pentru abuz de putere. ... "Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru un schimb ilegal de terenuri".
Steaua, Gigi, UEFA si sanctiunile Ca sa fie clar cum stam, trebuie sa amintesc ca: ... Subiectul cu curul mare fiind posibila sanctionare a clubului de fotbal Steaua de catre UEFA, pentru boacanele comise de patronul puscarios al Stelei.
STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro Ce echipe pregatesc Reghe si Contra in FINALA ANULUI!
Chiar si daca Steaua va fi prezenta in grupe, banii nu vor intra imediat in conturile jucatorilor, ci plata se va face abia dupa ce clubul va incasa prima transa de bani din partea UEFA, adica finalul lunii octombrie.
Intr-un final, Steaua va incerca, probabil ca va si reusi, sa ajunga in grupele Ligii, dar va avea o problema in plus:
Nascut la Bucuresti pe 26 martie 1951, Stefanescu a inceput sa joace ca atacant si a debutat in Divizia A sub culorile Stelei in ziua de 1 iunie 1969, cu ocazia unui derby Steaua - Rapid 2-0.
Steaua a trimis, marti, la UEFA, lista cu jucatorii pe care ii va folosi in grupele Champions League. Steaua a trimis la UEFA lista jucatorilor cu drept de joc in Champions League.
20 mai Steaua ramane pentru prima data fara Gigi Becali, dupa 10 ani de la preluarea clubului. Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Steaua - Nova Gorica 3-0, disputat pe august 2006, in mansa secunda a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, Steaua - Sheriff Tiraspol 0-0, care s-a jucat pe 17 septembrie 2009, in faza grupelor Europa League, si Napoli - Steaua 1-0, ce a avut loc pe 15 decembrie 2010, tot in grupele Europa League.
Steaua va intalni cel mai dificil adversar din play-off-ul Ligii Campionilor, pe Manchester City, antrenata de spaniolul Josep Guardiola, in urma tragerii la sorti de la Nyon.
Steaua Trappist-1 are o varsta de cel putin 500 de milioane de ani, insa speranta ei de viata este de 10 trilioane de ani. ... Studiata cu telescoapele de pe Pamant, miscarea acestor planete blocheaza cu regularitate lumina emisa de steaua lor.
Felicitari pentru steaua inchinata pe pamant tatalui tau ca in cer deja stralucea ca un luceafar.
Il insotesc in aceasta aventura porumbelul dansator Dave si Ruth, o oaie simpatica, ce si-a abandonat turma pentru a urma steaua cea stralucitoare. Steaua ii calauzeste si pe cei trei magi care il cauta pe noul Mesia pentru a i se inchina.
Il insotesc in aceasta aventura porumbelul dansator Dave si Ruth, o oaie simpatica, ce si-a abandonat turma pentru a urma steaua cea stralucitoare. Steaua ii calauzeste si pe cei trei magi care il cauta pe noul Mesia pentru a i se inchina.
Totodata, el e patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, cistigatoare a Cupei Campionilor Europeni (1986) - formatie care furnizeaza cei mai multi jucatori pentru Nationala Romaniei; atit Steaua, cit si Nationala sint angajate, chiar acum, in meciuri dificile de calificare.
Are destule probleme cu partenerii, mai ales cu Basescu&PD… Sigur, Basescu joaca tare, ca un pocherist cu experienta, increzator in steaua lui. ... Basescu o simte ca pe o lesa prea scurta care il impiedica sa isi zareasca steaua.
google-analytics.com