Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (2.86 secunde)
Steaua si-a gasit arma secreta cu care poate trece de Twente, joi, in Europa League, in direct la ProTV, de la ora 20.00. ... "Stau cu Steaua in Olanda ca Mihai Viteazul!
Cristian Chivu, fundasul lui Inter Milano, a fost la un pas sa ajunga la Steaua, a dezvaluit impresarul fotbalistului, Victor Becali. ... "Chivu ar fi trebuit sa se transfere la Steaua atunci, dar a ales Universitatea Craiova.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro. Steaua are o sansa unica intr-un meci nebun:
Activitatea publicistica mi-am inceput-o in 1984, cand redactorii de la revista clujeana, Steaua, mi-au solicitat un eseu despre proza lui V. ... Sau Mare), prin fostul meu coleg de facultate - Cornel Munten - pe dl Nae Antonescu, vechi colaborator la Steaua.
In cazul in care o planeta este prea departe de steaua sa, apa de la suprafata sa ingheata;
Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat aplicarea decretului prin care presedintele Traian Basescu a retras in data de 24 mai 2007 liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ordinul "Steaua Romaniei" in grad de cavaler, distinctie ce ii fusese acordata lui CV Tudor de fostul presedinte Ion Iliescu.
Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax.
In acest context, apreciez ca fiind absolut necesar, corect si laudabil demersul catre Presedintele Romaniei de a retrage Ordinul National "Steaua Romaniei" domnului Laszlo Tokes, pe care l-a initiat colega mea, doamna Corina Cretu si la care m-am raliat si eu, in calitate de Cavaler al Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Ofiter, alaturi de alti colegi.
- Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, conferit de presedintele Romaniei - martie 2013. - Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter, conferit de presedintele Romaniei - martie 2010.
Echipele Steaua, Rapid, Dinamo si, mai nou, a Braziliei atrag cel mai mult din simpatia pustilor. ... Produsele cu Steaua, cel mai bine vandute In topul preferintelor micutilor, produsele inscriptionate cu emblema echipei din Ghencea ocupa detasat primul loc.
Au fost verificate Agentia „Steaua“, din Slatina, precum si agentiile din Caracal, Corabia si Beica.
Steaua - Twente, 16 februarie, in 16-imi EL 2. ... Steaua - Utrecht, in vara, la prezentarea lotului 5. ... Steaua - Dinamo, in campionat
"Noi nu iesim in strada decat pentru Steaua!" AISS se apara, Becali face o afirmatie socanta:"Sa ma contacteze Jandarmeria!" Stelistii din AISS se dezic de cei din Peluza Sud.
Campioanele mondiale din ultimii doi ani, Ana Branza, craioveanca Anca Maroiu, Simona Alexandru (toate trei de la Steaua Bucuresti), Loredana Iordachioiu Dinu, de la CS Universitatea Craiova, alaturi de Simona Deac (Steaua Bucuresti), nu merg la Doha in vacanta sau la shopping, ci pentru a participa la primul concurs oficial din 2012.
Fetele fusesera invinse de Dinamo, iar elevii lui Danut Pascu, care veneau dupa patru victorii consecutive, au cedat pe terenul formatiei Steaua. ... Antrenorul Pascu a apreciat evolutia echipei sale in meciul cu Steaua ca fiind slaba.
EUROPA LEAGUE I Twente-Steaua, 23 februarie El ar putea fi SURPRIZA pentru returul cu Twente, dar Stan nu vrea sa riste!
Energia Pandurii Targu Jiu joaca astazi, de la ora 18.00, la Chiajna, cu ultima clasata, Steaua Bucuresti. ... Steaua a pus probleme in ultimul timp tuturor echipelor, iar eu sper ca baietii sa se trezeasca si sa castigam.
Rapid - Steaua, 1 - 1, in derby-ul etapei a XXVIII-a Derby-ul etapei a XXVIII-a din Liga I s-a terminat nedecis. ... Razvan Lucescu Steaua:
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Mijlocasul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Targu Jiu pe Steaua, semnand un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea. ... Din iarna l-am vrut de la Steaua, atunci cand nu prea juca acolo.
google-analytics.com