Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (3.11 secunde)
Steaua - Ludogorets 1-0. Alex Chipciu a adus victoria pe Arena Nationala, in minutul 88 IN DIRECT la Digi Sport 1, Steaua a luptat pană ... Steaua a inscris, totusi, spre finalul partidei.
Sanse sa gazduiasca Dinamo vs Steaua In urma cu doar cateva zile, LPF (n.r. ... Din cauza problemelor de la Arena Nationala, Steaua a fost nevoita sa joace meciul cu FC Botosani la Cluj (campioana s-a impus cu 5-3).
HotNews.ro Cupa Romaniei Steaua-Dinamo 2-2 intr-un derby superb/ Omul in plus a contat/ Dinamo este in finala Steaua si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in returul semifinalei Cupei Romaniei, rezultat care ii califica pe dinamovisti in finala competiei.
Steaua - Astra 1-0. Ros-albastrii se impun si se distanteaza la 12 puncte de campioana Steaua a castigat la limita derby-ul cu Astra, pe Arena Nationala. ... In prelungiri, Budescu, din lovitura libera, a ratat sansa egalarii iar Steaua - Astra s-a terminat 1-0.
Steaua si Astra Giurgiu vor susține joaia viitoare meciurile din etapa a 2-a a Ligii Europa. Steaua primeste vizita celor de la Villarreal, pe Arena Nationala, de la ora 20:00, iar Astra se deplaseaza pe Olimpico pentru confruntarea cu AS Roma, ora 22:05.
Astra a invins campioana Cehiei, Steaua a remizat cu Zurich (Autor:
Viorel Lucaci (Steaua Bucuresti), 7. ... Florin Surugiu (Steaua Bucuresti), 10. ... Florin Vlaicu (Steaua Bucuresti), 13. ... Ionut Dumitru (Steaua Bucuresti), 15.
In ce tur intra Viitorul si Steaua in Champions League, cati bani castiga si peste ce adversari pot sa dea Viitorul a inceput deja pregatirile pentru Champions League. ... Tot in turul 3 va juca si Steaua, insa pe ruta non-campioanelor. ... Steaua si Viitorul intra automat in play-off-ul competitiei.
Sa iasa cat mai repede, a suferit destul Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca il bucura faptul ca magistratii Judecatoriei Medgidia au admis cererea de eliberare conditionata a lui Gigi Becali, mentionand ca finantatorul FC Steaua a suferit destul.
Iata textul scurt care insoteste coperta cartii Steaua ranita. MIREILLE ASTRID POPA, Steaua ranita, Editura Vinea, Bucuresti, 1996, 74 pag. ... STEAUA RANITA constituie volumul de debut.
Parintii si bunicii raman in casa pentru a pregati bucatele pentru colindatorii ce vor veni cu Steaua. ... Din ziua de Craciun si pana la Boboteaza, pe 6 ianuarie, copiii merg sa colinde cu Steaua la casele prietenilor si vecinilor crestini.
In schimb, Steaua se antreneaza in campionat ruland tot lotul. ... A invins la scor pe Pandurii si cred ca va pune probleme in meciurile care vor urma, cu Dinamo, Steaua si Rapid, pe care chiar trebuie sa le consideram derbiuri. ... Steaua demonstreaza ca a devenit o forta in Europa.
Astfel, dintr-o tactica mediatica de a lua presiunea de pe jucatori, scuzind o eventuala infringere in fata campioanei Frantei, diversiunea s-a transformat intr-o vestire a Apocalipsei, Steaua urmind sa fie tocata de "o masina de fotbal" sau invinsa de "o echipa aproape perfecta".
Ramine certa impresia ca Dinamo n-a indraznit suficient, lucru cumva explicabil dupa 17 ani de absenta nemotivata din primavara europeana, la fel ca si aceea ca, de data aceasta dintr-un motiv inexplicabil, jucatorii de la Steaua au patruns pe Ghencea fara bilet la meciul cu Sevilla, desi au avut cele mai bune locuri din tot stadionul.
CSA Steaua nu are drept de promovare nici in acest sezon. ... "Eroul de la Sevilla" considera ca tot ce s-a intamplat cu CSA Steaua a fost de fapt o razbunare la adresa lui Gigi Becali, care a pierdut dreptul de folosinta a numelui "Steaua".
Asa cum era de asteptat, intr-un final la Steaua a incoltit serios si samanta de scandal, declaratiile lui Becali cu privire la antrenor si pretentiile de a face echipa fiind, in acest context, aproape "normale".
In Ghencea...Pentru a ocupa banca tehnica a echipei ale carei culori le-a aparat ca jucator vreme de 14 sezoane, de-a lungul carora a obtinut nu mai putin de zece titluri de campion, aproape jumatate din cele 23 cucerite de Steaua in istorie!
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Unirea nu stie inca daca va fi campioana de toamna, intrucat mai are doua meciuri grele, cu FC Timisoara si Steaua, dar are certitudinea ca a uimit fotbalul romanesc.
FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive in UEFA Champions League si UEFA Europa League, 5 calificari in "primavara europeana" si o semifinala de Cupa UEFA.
google-analytics.com