Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (5.03 secunde)
De ce e Becali REFUZAT Zilele lui Ilie Stan la Steaua sunt numarate, iar Gigi Becali vrea sa il pastreze pe Edi Iordanescu ca principal cel putin pana in vara, insa apropiatii secundului au marturisit ca Edi nu are de gand sa accepte o astfel de propunere si va pleca de la Steaua odata cu Ilie Stan, scrie ProSport.
"Daca marcam, aveam sanse mari sa ne calificam!" TWENTE - STEAUA 1-0 Antrenorul ros-albastrilor considera ca ratarea lui Nikolici, din repriza secunda, a fost decisiva in stabilirea formatiei care a ajuns in "optimi".
Fotbalistul este din ce in ce mai aproape de revenire dupa accidentarea teribila din turul acestui sezon - dubla fractura, de tibie si peroneu, suferita in partida tur dintre Steaua si Pandurii (1-2), insa gorjenii nu se grabesc sa-i prelungeasca angajamentul scadent in aceasta vara.
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu. ... Podiumul in intrecerea pe echipe a fost completat de echipa a doua de la Steaua.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua. ... Locul 3 din campionat, Steaua, va intra in turul 3 preliminar al Ligii Europa.
Laurentiu Reghecampf intentioneaza sa schimbe radical sistemul de joc la Steaua, desi echipa ros-albastra este lider in Liga I si conduce grupa din UEFA Europa League. ... Vrea ca Steaua sa joace ca Barcelona, fara atacant, fara varf impins, mai combinativ.
Surpriza de proportii din partea UEFA pentru Steaua Steaua a fost anuntata de UEFA ca urmeaza sa primeasca inca 350.00 de euro in urma recalcularii facute de forul european in ceea ce priveste banii ce revin echipelor pentru participarea in sezonul trecut de Europa League.
Steaua - Stuttgart 1-5.
Steaua a dat ora exacta! ... Steaua a sarbatorit de o maniera impunatoare titlul cu numarul 24. ... Evenimentul a atras prin amploarea sa si atentia presei straine, The Guardian mentionand sarbatoarea titlului de catre Steaua drept unul dintre faptele de consemnat ale zilei de marti.
Dupa condamnarea lui Gigi Becali in dosarul Valiza, Steaua Bucuresti a primit o noua lovitura Vestile proaste se tin scai si de Steaua Bucuresti, nu doar de finantatorul ei George Becali. ... Avocatul gruparii militare ii cere Tribunalului Bucuresti sa oblige Steaua sa plateasca aproximativ 3 milioane de lei.
Steaua incepe BATALIA cu UEFA: ... Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Steaua a INVINS cu 2-0 pe Dinamo Tbilisi Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzina Dinamo Tbilisi, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, transmite Mediafax. ... Steaua:
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa. ... Steaua:
Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0 Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. ... Steaua:
LEGIA-STEAUA 2-2. Laurentiu Reghecampf si-a felicitat jucatorii pentru aceasta performanta si se gandeste sa obtina noi performante cu STEAUA, dupa egalul cu LEGIA care a calificat echipa in CHAMPIONS LEAGUE. "Nu numai eu am calificat-o pe Steaua.
STEAUA, alaturi de Chelsea, Schalke si Basel in grupa E a Ligii Campionilor O grupa agreabila... In urma tragerii la sorti efectuata, joi, la Monte Carlo, Steaua Bucuresti le va avea ca adversare pe Chelsea Londra (Anglia), Schalke 04 Gelsenkirchen (Germania) si FC Basel (Elvetia).
Laurentiu Reghecampf e convins ca Steaua o poate bate pe Schalke si numai imprevizibilul poate produce alt rezultat. ... "Steaua a ajuns acum la un nivel foarte inalt si este capabila sa cistige contra lui Schalke. ... STEAUA 4-2-3-1 12.
Steaua zdrobita de Schalke! Steaua a fost infranta de Schalke cu scorul de 3-0 dupa o eroare incredibila a lui Tatarusanu si Szukala. Steaua a venit decisa sa faca spectacol si sa dea de pamant cu nemtii de la Schalke, dar au plecat acasa cu capul in pamant.
Victor Ponta i-a invitat pe toti premierii prezenti la Bucuresti la meciul Steaua-Schalke Premierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Nationala pe prim-ministrii veniti la Bucuresti, la meciul Steaua si Schalke 04, care se va disputa, marti, de la ora 21.45.
Dupa sentinta primita de Mihai Stoica, ale carui fapte fusesera initial prescrise de catre procurori, urmeaza vremuri grele si pentru cea mai galonata echipa din fotbalul romanesc, campioana Steaua. ... Vor urma zile agitate, poate chiar haotice, si pentru detinatoarea titlului in Liga 1, Steaua. ... Steaua forever".
google-analytics.com