Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (2.93 secunde)
Osmanlispor - Steaua 2-0. Osmanlispor - Steaua 2-0 Steaua Bucuresti a fost invinsa de echipa turca Osmanlispor, scor 2-0 (0-0), joi la Ankara, in prima etapa a Grupei L a Europa League la fotbal. ... Steaua Bucuresti:
Steaua (FCSB) a parasit Cupa Romaniei in faza optimilor de finala, fiind invinsa de nou promovata in prima Liga Dunarea Calarasi.
Zona Goldilocks poate varia ca pozitie de la un sistem solar la altul, in functie de cat de mare si fierbinte este steaua centrala a sistemului. Doar cateva dintre exoplanetele descoperite pana acum se gasesc in zona habitabila fata de steaua lor.
Becali se intoarce la Steaua: ... (...) Daca ma intereseaza mantuirea, mai are Steaua vreo valoare pentru mine? ... Pentru mine, Steaua va fi o societate comerciala, care va castiga bani, bani pe care, la randul meu, ii iau si ii dau... ... Finantatorul FC Steaua executa pedeapsa in regim deschis.
Asta-seara, de la 20.45, toata suflarea romaneasca va sta cu ochii atintiti spre Steaua.
Au mai ramas doar doua zile pana la meciurile de foc ale anului 2006, Universitatea - Steaua si Pandurii - Dinamo, duelul oltenilor cu granzii Capitalei fiind asteptat cu mare interes si nerabdare de lumea fotbalului romanesc.
Si nu oricand, ci exact inaintea unui meci de insemnatate pentru fotbalul nostru, asa cum este Craiova - Steaua, cat sa irite chiar si Oltenia. ... "Steaua se lauda cu un palmares fals, furat!
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. ... In aceasta vara, Steaua Bucuresti i-a transferat, pana acum, pe Costinel Gugu, Cristian Balgiu si Atanas Trica, iar antrenorul "militarilor" a dezvaluit cum a fost imprumutat atacantul Universitatii Craiova.
"Este al doilea gest grav, este o gafa politica pe care presedintele Iliescu o face, dupa decorarea lui Vadim Tudor cu distinctia Steaua Romaniei.
Trebuia si Steaua instiintata cand l-a cumparat pe Costea? ... Nu stiu cum si daca Steaua a virat banii. ... Steaua poate nu stia, dar Liga, da. ... Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Trebuia si Steaua instiintata cand l-a cumparat pe Costea? ... Nu stiu cum si daca Steaua a virat banii. ... Steaua poate nu stia, dar Liga, da. ... Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Steaua bate sau face egal si se califica: ... Steaua, eliminata: 25.23% (775 voturi) • Steaua pierde, dar se califica;
Traian Basescu, stelist in adancul sufletului, rapidist din cauza Transporturilor In schimb, fratele presedintelui a fost mult mai receptiv la cele petrecute in seara de dupa meciul Steaua- Rapid, in sensul ca desi crede ca paharul ciocnit de fratele sau cu fotbalistii a fost mult prea comentat si umflat artificial, este convins ca...
Steaua in cauza se numeste KIC 8462852. ... Ceea ce face ca steaua KIC 8462852 sa fie speciala este ca scaderile sale de luminozitate, urmarite in toata aceasta perioada, nu doar ca sunt mult mai multe decat era de asteptat, dar aceste variatii sunt si foarte neregulate.
Liderul Partidului Romania Mare, senatorul Corneliu Vadim Tudor a anuntat, vineri, ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras Ordinul Steaua Romaniei. ... Reamintim ca Traian Basescu i-a retras lui Corneliu Vadim Tudor saptamana trecuta decoratia Steaua Romaniei in grad de cavaler.
Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului prin care Presedintia a decis retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, senatorul PRM Virginia Vedinas.
Peste 400 de salariati ai Rafinariei "Steaua Romana" Campina au pichetat luni, intre orele 8. ... Aceasta suma reprezinta taxa pe valoarea adaugata aferenta perioadei august 2007-decembrie 2008, taxa pe care ANAF o datoreaza Rafinariei Steaua Romana.
Vlad Chiriches, transferat la Steaua in aceasta iarna, era, la ultima evaluare, cel mai scump pandur, 1.200.000 de euro, urmat de Ousmane Viera, 1.150.000 de euro, Alexandre Cardoso si Mihai Pintilii, ultimii doi cotati la 1.000.000 de euro.
Steaua se intoarce in Ghencea chiar de saptamana viitoare! ... Conform intelegerii dintre cele doua parti, Steaua isi va disputa meciurile in Ghencea, in vreme ce partidele importante vor fi sustinute pe Arena Nationala, ultima conditie fiind dorinta lui Gigi Becali.
Eleva antrenorului emerit Vasile Fintina a concurat la categoria 64 de kilograme, a castigat primul meci in fata unei sportive din Slatina, Nicoleta Florescu, iar in finala a fost invinsa la puncte de o sportiva de la Steaua Bucuresti, Gabriela Bold.
google-analytics.com