Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (3.97 secunde)
Steaua a castigat derby-ul cu Dinamo. Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
Supercupa Steaua - Petrolul 3-0 / Fiesta ros-albastra Steaua si-a trecut in palmares cea de-a sasea Supercupa, dupa ce a trecut, fara emotii, de Petrolul, pe Arena Nationala. ... Pentru Steaua urmeaza dubla din preliminariile Champions League, cu Vardar Skopje.
Steaua se afla pe locul 1 in Grupa G Europa League, cu 6 puncte din 6. LUGANO - STEAUA 1-2. Steaua s-a impus, joi, scor 2-1 la Lucerna cu Lugano in etapa a 2-a din Grupa G a UEFA Europa League, dupa ce a fost condusa la pauza.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua.
Steaua, din nou judecata de UEFA, dupa scandalul provocat de MM. Ce risca ros-albastrii Incidentele dinaintea meciului Vardar Skopje - Steaua Bucuresti trimit din nou gruparea ros-albastra pe masa UEFA.
Steaua a evitat rusinea istorica ' Tatu i-a salvat pe ros-albastri de o contraperformanta incredibila Steaua a fost dezamagitoare in primele doua partide din grupa E a Ligii Campionilor, iar aseara putea inregistra al treilea esec in cea mai importanta competitie intercluburi.
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Steaua s-a calificat in optimile de finala, dupa 4-2 la loviturile de departajare cu Ajax Steaua Bucuresti a reusit o calificare de senzatie in optimile de finala ale Europa League la fotbal, dupa ce a invins pe Ajax Amsterdam cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, joi seara, pe Arena Nationala din Capitala, in mansa a doua a saisprezecimilor de finala, scorul fiind de 2-0 dupa prelungiri.
Azi e Steaua - Vardar! ... Steaua are de parcurs cel mai lung drum posibil pentru a ajunge in grupele Champions League, nu mai putin de 3 tururi preliminare, adica 6 meciuri, dar palmaresul european al clubului ros-albastru ofera garantii solide.
CRONICA meciului Steaua - Twente 0-1 ' Ola, nu ole! ... Steaua a vrut, s-a zbatut, dar a aratat ca o echipa care s-a antrenat prin baloane pentru tenis si care a facut naveta intre tot felul de puncte turistice ale Bucurestiului. ... Steaua! ... Steaua!
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. ... STEAUA: ... Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min. ... 90+5 GOL STEAUA! ... 76 Schimbare la Steaua: ... 71 Schimbare la Steaua:
Steaua e LIDER in grupa dupa victoria in fata danezilor! ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Steaua - Manchester City 0-5. Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Desi Steaua are trei victorii din trei meciuri in campionat, o elimiminare inca din faza preliminariilor din Europa ar fi fost un dezastru.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena. ... Raul Rusescu a adus pe Steaua in avantaj din min.
FC Copenhaga - Steaua 1-1. Ros-albastrii obtin a 10-a calificare din istorie in primavara europeana Steaua a facut joi seara un meci mare la Copenhaga si a reusit sa obtina a 10-a calificare in primavara europeana din istoria clubului, dupa ce a remizat, scor 1-1, in Danemarca.
google-analytics.com