Cautare

61 de rezultate pentru "spranceana rene" (3.88 secunde)
"Totul este o poveste, de data aceasta o poveste frumoasa in care OMUL invinge!‘’, ne spune in exclusivitate pentru www.estiri.ro Mihai Dragomir, despre povestea lui Rene Kuntz, artistul care dedica fiecare lucrare in primul rand sotiei lui.
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca omul de afaceri craiovean Samir Spranceana poate fi judecat la Craiova.
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden (foto), a solicitat ieri Parlamentului Romaniei sa investigheze, in cooperare cu Consiliul si alte organisme internationale, acuzatiile legate de existenta unor centre secrete de detentie ale CIA pe teritoriul tarii noastre.
Aventurile celor doua personaje au fost create de scriitorul Rene Goscinny si ilustratorul Albert Uderzo. ... Astfel, pe 22 octombrie a fost lansat cel de-al 34-lea volum de benzi desenate, intitulat "L‘anniversaire d‘Asterix et Obelix, le livre d‘or", publicat de editura Albert-Rene.
"Ce umbli, ma, cu cercel in spranceana? ... sa demonizezi ritos o alunecare tranzitorie, ori sa intelegi razvratirea, disperarea, dezorientarea sugerate de un cercel infipt in spranceana?
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
"Intrarea ca membru cu drepturi depline in Consiliul Europei, in 1993, a fost momentul in care Romania a inceput sa invete cu adevarat democratia", a afirmat seful statului la finalul intrevederii avute ieri-dimineata cu presedintele APCE, Rene Van der Linden.
Medalia de argint a Academiei Paris - Universite Rene Descartes, 1993; Medalia de aur a Universitatii "Rene Descartes", Paris, 1998;
Initial a incercat sa impuna ca votul sa fie dat doar de un asa-zis colegiu, a carui componenta a fost aleasa in absenta contracandidatului democrat si deci, "pe spranceana".
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden, a deschis ieri lucrarile Comisiei Permanente a APCE, care se desfasoara la Bucuresti, pentru prima data dupa primirea tarii noastre ca membru cu drepturi depline in aceasta organizatie europeana.
In ce priveste Germania, aceasta ar fi oferit rapitorilor opt milioane de dolari pentru a asigura eliberarea a trei ostatici, inclusiv a lui Rene Braeunlich si Thomas Nitzschke, pusi in libertate luna aceasta.
Intai il hranesc pe sotul meu, apoi prepar mesele pentru copiii nostri", a povestit vedeta de 46 de ani. Celine Dion si Rene Angelil, care a fost si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994.
Fizica clasica, care a luat fiinta din teoriile lui Rene Descartes si ale lui Newton, considera ca elementele lumii sunt izolate, iar universul este vazut ca o masina.
In cei 10 ani de cand a preluat Santierul Naval din Galati, Grupul olandez Damen a reusit sa fabrice numeroase nave a caror complexitate a crescut treptat, de la cargouri simple, la nave militare si nave specializate, cum ar fi remorchere sau nave pentru industria extractiei de hidrocarburi de pe fundul marilor si oceanelor, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Rene H.
Artista a marturisit ca a fost daramata de moartea sotului ei, Rene Angelil, cu care a fost casatorita timp de 21 de ani.
Aflat in anul trei de facultate, a colaborat in calitate de cascador in filmul "Dacii", regizat de Sergiu Nicolaescu, apoi in anul urmator in filmele "Impuscaturi pe portativ" (regizat de Cezar Grigoriu), "Tom Sawyer si Huckleberry Finn" (productie franceza) si "Serbari galante" (in regia lui Rene Clair).
Rene Brunin. Pret: 10,00 Lei • CUM DESCIFREZI VISELE. Autor: Pamela Ball. Pret: 10,00 Lei • IUBESTE-MA. Autor:
Rene Angelil, 73 de ani, a murit pe 14 ianuarie, la casa sa din Las Vegas, dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul, a declarat un reprezentant al celor doi, conform ABC News.
Aflata in turneu prin Europa, dupa ce a facut o pauza in urma decesului sotului sau, Rene Angelil, care a murit in luna ianuarie 2016, Celine Dion a fost fotografiata alaturi de noul ei iubit.
google-analytics.com