Cautare

3591 de rezultate pentru "slabeste sigur si natural" (3.39 secunde)
Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, avion militar de instruire si utilitar.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Ministrul de externe, Cristian Diaconescu, afirma ca nimeni nu trebuie sa se teama cand Romania cauta proiecte energetice alternative, acest demers avand un continut economic si nu politic.
Din motive lesne de inteles, am inlocuit cuvantul din formula de adresare, frust (natural, rudimentar, salbatic, simplu - conform DEX),care ar fi putut altera esenta mesajului.
"Ca marca protejata in Uniunea Europeana, am si niste drepturi. ... Si macar de nu m-ar incurca!
Dupa 1990 insa, atat Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), cat si UNICEF au demarat o campanie de promovare a alaptarii la san, care nu se poate face decat daca nou-nascutul sta langa mama“, ne-a precizat conf.
Putem banui motivul aflat la originea insistentelor declaratii ale așa-zisului grup independent pentru monitorizarea patrimoniului de la Rosia Montana (GIPMPCRM) in favoarea demararii proiectului minier, prezentat ca solutie viabila pentru salvarea patrimoniului cultural de la Rosia Montana, dar si ca prilej de exprimare a pozitiei privilegiate detinute de RMGC in deciziile asupra destinului patrimoniului cultural romanesc:
Se spune ca valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este data de suma valorilor individuale si de modul in care acestea sunt sustinute in activitatea de zi cu zi.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
FARCAST La sfarsitul anilor 1940 si la inceputul anilor 1950, pe teritoriul Statelor Unite, mai ales in sud-vest, s-au observat multe "globuri de foc verzi", cu un comportament foarte diferit de cel al meteoritilor sau al altor fenomene ceresti.
Cele mai multe dintre femeile care nasc natural se tem ca atunci cand se afla pe masa vor scapa involuntar, in timpul efortului de a impinge, gaze, urina sau...nr 2.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul. ... virusuri si procariote) pana la cele mai complexe forme de viata cu inteligenta proprie si organizare sociala.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
"Intrucat, prin succesul de la Curtea Constitutionala din 20 aprilie 2010, am recastigat un drept si anume dreptul de a fi ales prevazut de Art. ... Un drept castigat trebuie sa fie si exercitat, altfel este o litera moarta", scrie Cernea pe site-ul personal.
Ce-si propun social-democratii pentru 2014 Victor Ponta sustine ca prioritatea PSD anul acesta este destructurarea regimului Basescu.
Compania rusa Gazprom justifica majorarea pretului prin aceea ca atat platesc si europenii. ... La randul sau, grupul austriac OMV a anuntat ca volumul gazului natural importat din Rusia a scazut in noaptea de duminica spre luni cu aproximativ o treime comparativ cu nivelul obisnuit.
Actul normativ va fi trimis Parlamentului spre dezbatere si aprobare, astfel incat noile reglementari sa intre in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2007.
Proprietarii de case, de masini si cei care joaca la Bursa vor plati taxe si impozite mai mari la bugetul statului, incepand cu 1 ianuarie 2007.
google-analytics.com