Cautare

171 de rezultate pentru "sexy" (4.90 secunde)
Galeria sexy sustine echipa nationala de fotbal Cele mai sexy 6 prezentatoare s-au strans la un shooting sa faca pronosticuri pentru meciul din seara aceasta.
Asta dupa ce Abbey a fost desemnata de Nuts si cea mai sexy iubita de fotbalist din lume. ... in nici un caz, nu voi poza in costum de baie sau desuuri sexy", a marturisit Adelina.
Medicul care se ocupa de sarcina sexy-impresarei i-a dat o veste foarte buna: ... In ciuda faptului ca majoritatea medicilor au indemnat-o sa renunte la sarcina, intrucat exista riscul de a avea probleme la nastere, chiar ar putea sa si moara, sexy-impresara a mers mai departe.
Imagini SENZATIONALE cu cea mai sexy sotie de fotbalist din Romania! ... Nu pot sa ma consider cea mai sexy, ma consider ok.
Un astfel de mouse optic… sexy scoate din buzunarele doritorilor 29. 90 dolari, in timp ce un mouse "tunat" dupa World of Warcraft poate fi si mai scump, de vreme ce are "accesorii" de schimb - luminite si tot felul de astfel de "dracii"…
Topul celor mai sexy personaje feminine din jocuri Fara sa excludem lista generoasa de jocuri celebre care au facut istorie multumita caracterelor masculine dure, trebuie sa recunoastem ca anumite titluri ne-au ramas in minte datorita personajelor feminine:
CEA MAI SEXY MAMICA din showbiz vorbeste despre metoda cu ajutorul careia a slabit atat de mult! ... Astazi insa, Giulia este mai sexy ca oricand, a slabit 20 de kilograme ajungand la o greutate mai mica decat inainte de sarcina si arata ca la 18 ani.
Au fost sexy, acum sunt doar doi batranei draguti. Vezi despre cine e vorba A fost ani la rand unul dintre cele mai sexy cupluri de actori de la Hollywood.
"Ajungand sa observ indeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia sa lucrez pentru Louis Vuitton, sunt incantata sa fortez limitele intre sexy si glamour, disimulare si sexy, eleganta fara vulgaritate, fluiditate timiditate, transparenta in aparenta", declara creatoarea romanca.
"Ajungand sa observ indeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia sa lucrez pentru Louis Vuitton, sunt incantata sa fortez limitele intre sexy si glamour, disimulata si sexy, eleganta fara vulgaritate, fluiditate timida, transparenta in aparenta", declara creatoarea romanca.
"A fost foarte sexy la 78 de ani!" "Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost faptul ca am avut familia alaturi. ... Mama a fost intr-o forma chiar foarte sexy, la 78 de ani.
Claudia Ghitulescu a fost desemnata recent cea mai sexy cantareata de muzica populara! Ce nu se stie despre ea insa este faptul ca, desi e foarte tanara, a botezat pana acum 20 de copii, fini și nepoti.
Raluca a fost vedeta colectiei prezentarii designerului Norina Stoica si a imbracat o rochie lunga, de culoare rosie, extrem de sexy si cu insertii din material transparent.
You're My Heart, You're My Soul”, Cheri, Cheri Lady”, Sexy Sexy Lover”, You Are Not Alone”, No Face, No Name, No Number, Brother Louie”…
Artista Alexandra Stan, considerata una dintre cele mai sexy prezente feminine din showbiz-ul romanesc, nu conteneste in a poza in ipostaze dintre cele mai provocatoare. ... Wow, cat esti de sexy!, i-a scris un admirator.
Antonia este mama a doi copii si arata foarte sexy in pofida acestui lucru. Este considerata si una dintre cele mai sexy femei din Romania.
Sunt sexy si potrivite pentru orice silueta. ... Poti fi sexy si fara sa iti expui abdomenul. O pereche de pantaloni skinny si o camasa supradimensionata arata mult mai bine decat un crop top si o pereche de pantaloni cu talie joasa.
Pantofii creati de Eniko Georgescu pe langa faptul ca sunt confortabili, sunt si super sexy! Vei avea picioare de nota 10!
Catalin Botezatu a precizat faptul ca aceste articole sunt foarte sexy si ca barbatii apreciaza aceste combinatii stilistice. ... Camasa barbateasca scoate din anonimat orice tinuta si, in plus, este sexy si ofera o nota de senzualitate purtatoarei.
Mai multi producatori de lenjerie intima, printre care si Jolidon, Silent Assembly sau Victoria Silvstedt, si-au prezentat cele mai trendy si mai sexy piese. Sezonul acesta se poarta atat piesele foarte sexy din dantela, cat si cele mai comode si mai sobre de inspiratie retro.
google-analytics.com