Cautare

46 de rezultate pentru "scoruri" (2.68 secunde)
"Dupa primirea acestor date, pot spune ca scorul USL se situeaza intre 60 si 66%, iar trendul este in crestere, deoarece nu am primit rezultatele de la filialele care au scoruri bune. ... Printre fruntasii care au anuntat la Bucuresti scoruri peste media pe tara se numara:
In fruntea plutonului de (dez)informare s-au instalat, inca de la inceput, INSOMAR si IMAS, de unde se tot scurgeau scoruri favorabile partidului de guvernamant.
"Si fara sa ne mai atacam intre noi, pentru ca altfel vom avea acelasi scoruri mici la parlamentare si prezidentiale", a mai spus Dragomir.
In schimb, pentru sistemul judiciar, multe state europene au scoruri sub 3,5: ... In schimb, in alte tari, presa este catalogata cu scoruri mai mari de coruptie:
Iliescu, singurul care a "colorat” campania Deocamdata, este sigur ca cele doua formatiuni principale angajate in alegeri, PSD+PUR si PNL-PD, vor obtine scoruri foarte apropiate si vor domina viitorul legislativ.
De altfel, conform unor date neoficiale, Botosaniul ar fi fost al doilea judet din tara intr-un clasament al celor mai bune scoruri ale Uniunii.
inregistreaza 20,96% la Senat si 20,90% la Camera Deputatilor, in timp ce PRM are scoruri de 16,32%, respectiv 15,70%.
Australia -151 la 46, Austria - 465 la 185, Belgia - 641 la 245, Canada - 2.069 la 152, Marea Britanie - 778 la 161, Suedia - 149 la 34, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Spania si Statele Unite (toate acestea cu scoruri foarte mari in favoarea lui Basescu).
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Cu Florin Mitroi si Mugur Mitrana, urmatorii pe lista, problema e rezolvata, stampilata si expediata, cei doi castigand inca un mandat de primar in localitatile lor cu scoruri mai mari decat in Epoca de Aur, de peste 85%.
Totusi, primarul sectorului 5 conduce in opinia bucurestenilor la capitolul competenta in treburi administrative, dar are scoruri slabe in privinta imaginii sale de om cinstit.
La alegerile parlamentare din 2008, la Camera Deputatilor, in sectorul 1, rezultatele au fost mai mult decat modeste, Ludovic Orban, Daniel Budurescu si Bogdan Olteanu - cu adversari de "doi bani" - au obtinut scoruri mai mult decat modeste, prinzind mandate de pe locurile 2, respectiv 3.
In timpul votului final, prin incurcarea ordinii de zi, unele proiecte au fost votate de cate doua ori si au inregistrat scoruri diferite.
In cadrul experimentelor in care cercetatorii testau abilitatea de a diferentia mai multe cantitati numerice, cum ar fi recunoasterea diferentei dintre un obiect si doua obiecte si compararea acestei diferente cu cea dintre 5 si 6 obiecte, elefantii au obtinut scoruri mai bune decat primatele si chiar decat copiii de om.
Dincolo de faptul ca in mod surprinzator democratii, liberalii si Alianta stau mai bine in judet decat la municipiu, iar PSD exact invers, raman o serie de scoruri socante.
Potrivit unor surse democrate, nu numai in sondajul CSOP, ci si intr-un recent sondaj al In-stitutului Republican, PD este cotat cu cele mai mari scoruri in alegerile pentru PE, urmat la mare distanta de PSD, apoi de PNG-CD, dupa care se situeaza PNL si PLD.
Celelalte partide au obtinut scoruri sub pragul electoral. De mentionat este ca numarul voturilor legal exprimate era de doar 90.083, in conditiile in care numarul persoanelor inscrise pe listele electorale permanente depasea 520.000, ceea ce inseamna o prezenta la urne de doar 27,59%.
Pare greu de crezut, dar PSD si-a pierdut pana si fiefurile rurale, liberalii obtinand scoruri incredibil de mari la sate si in Moldova, altadata reduta de neucerit a PSD.
Si, din cate a dat de inteles secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea, nici nu au fost cerute "capete", ieri fiind discutate numai motivele pentru care anumite organizatii au obtinut scoruri rezonabile, iar altele nu.
Partide precum cel condus de Gigi Becali, PNG-CD, care in anii dintre alegeri era investit in sondajele mai tuturor institutelor de cercetare a opiniei electoratului cu scoruri de partid parlamentar, ramane, la BCS, asemenea INSOMAR sau IMAS, sub pragul de patrundere in Legislativ.
google-analytics.com