Cautare

61 de rezultate pentru "scoruri si clasamente" (2.95 secunde)
PDL si PSD au obtinut scoruri apropiate la numarul de consilieri locali si primari in Dolj, potrivit ultimelor date partiale centralizate de BEJ Dolj. ... Dupa numararea a 53 dih 111 circumscriptii electorale, PDL conduce cu 29,03%, urmat de PSD cu 22,24% si USL cu 17,48%.
Ce l-a facut pe Basescu sa-si accepte practic infrangerea, concentrandu-se pe strategia victimizarii? Surse din partid sustin ca exista mari diferente intre opiniile liderilor locali si a celor de la centru, iar Basescu si-a dat seama ca a pierdut sprijinul activului PDL.
Rezultate numaratoare paralela Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca pana la aceasta ora, conform numaratorii paralele, USL a castigat toate colegiile din 25 de judete si ca pana acum are 346 de mandate, iar numarul acestora va creste.
USL ia toate colegiile din Capitala Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate.
Deputatul a aratat ca PSD nu discrimineaza in niciun fel Transilvania in programul guvernamental de investitii si dezvoltare economica si a declarat ca USL nu va proceda niciodata, ca fostul guvern Boc, la taieri de salarii si impozitarea pensiilor pentru a furniza contracte clientelei politice.
"Va asigur ca si eu voi reactiona si nu sunt de acord cu cvorumul de 30%. O sa vedeti cum si nu e departe momentul in care reactionez", le-a marturisit președintele prietenilor din reteaua sociala.
Retragerea lui Crin Antonescu de la conducerea PNL si renuntarea la statutul de candidat pentru Presedintie au fost determinate de reprosurile pe care le-a primit in partid pentru greselile strategice pe care le-a facut, culminand cu rezultatul prost de la alegerile europarlamentare, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.
Negocierile aliantelor electorale pentru al doilea scrutin "includ, fara indoiala, obligatii reciproce, adica recompensarea cu diverse functii a sustinerilor anuntate, cum deja e cazul domnilor Tariceanu si Melescanu", sustine Octavian Stireanu.
CE vor si pe CINE vor bucurestenii la Capitala / stiripesurse.ro Sondajul mult asteptat de liberali privind potentialul candidatilor proprii de a castiga alegerile in Capitala a fost finalizat.
Acest lucru nu inseamna insa ca Primaria a fost ceva mai chibzuita in risipirea banilor ci ca, despre adevaratele scoruri se va putea vorbi doar dupa terminarea fiestei.
Romania se afla pe locul 60 din 141 de tari in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, cu o pozitie mai jos decat Botswana si surclasata de Ungaria sau Bulgaria, economia romaneasca inregistrand scorurile cele mai slabe la regimul fiscal si inovatie.
Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
In general, este vorba de un meci unu la unu, unde conteaza si calitatile sau defectele, dincolo de ideologii sau alte criterii politice.
Magda Marincovici) Pizza, ciocolata si chips-urile creeaza modificari la nivelul creierului similare celor induse de droguri sau alcool Unele aliment pot sa ne creeze o dependenta similara celei provocate de unele medicamente sau de unele droguri, sustine un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Michigan.
Mariustuca.ro / Sucul de coacaze negre activeaza functiile creierului si previne cancerul (Autoare: ... Cateva studii au pledat pentru efectele pozitive asupra memoriei si orientarii in spatiu si timp oferite de sucul de struguri si sucul de afine consumat de persoane in varsta care prezinta asemenea tulburari.
Factorii care influenteaza atitudinea fata de alcool Varsta, sexul si afilierea confesionala au un cuvant de spus in modelarea atitudinii si comportamentului fata de consumul de alcool. Astfel, intre barbatii care beau si femeile protestante care fac acelasi lucru e o diferenta de 11 procente (48 , fata de 37%).
Doua sondaje realizate dupa alegerile din 28 noiembrie de IMAS si, respectiv, Metro Media Transilvania atesta ca Adrian Nastase se mentine in topul preferintelor electoratului, devansindu-l pe Traian Basescu cu 12-14 procente.
Acum Constantin Contac nu il mai vrea pe sef de partid pe Iliescu, ii spune de la obraz ca s-a ramolit si ca ar fi vremea sa se dea la o parte.
Probabil vor ajunge in Parlament doar Alianta DA, PSD, UDMR si PRM.
luitoarele scoruri pe care Partidul Democrat le obtine in cele mai recente sondaje au mai multe explicatii. Prima ar fi, fara indoiala, "locomotiva Basescu", cel pe care chiar si gafele facute, cu voie sau fara de voie, il insurubeaza tot mai adanc in preferintele romanilor.
google-analytics.com