Cautare

61 de rezultate pentru "scoruri si clasamente" (3.92 secunde)
Pe linga motivatia bazinului electoral pe care PSD il are in nordul Moldovei, diferenta consistenta dintre cei doi se explica probabil si prin atentia pe care cei doi au dat-o judetului.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
a comandat un sondaj Biroului de Cercetari Sociale prin care sa se stabileasca nu doar problemele bucurestenilor, dar si care este cel mai “frumos“ si cel mai “urat“ candidat pentru Capitala.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Ei au parasit in mare graba sala de sedinta, dupa ce au dezbatut 40 de proiecte legislative si au dat votul final.
Care este cea mai inteleapta fiinta din lumea animala si cum se compara animalele in privinta inteligentei? ... se pot recunoaste in imagini si pot percepe mesaje nonverbale.
Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD a desemnat cei 45 de delegati care vor participa duminica la Congresul extraordianr al partidului, precum si cei 25 de candidati la functiile de conducere din aparatul central.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ca, daca democratii vor suferi un esec in alegerile pentru PE, el si presedintele PD, Emil Boc, vor demisiona din functii, asumandu-si rezultatele votului populatiei.
Democratii acuza fraudarea alegerilor prin intermediul listelor suplimentare si au cerut Biroului Electoral Central ca acestea sa fie reverificate.
Este vorba despre PLD, care are o filiala locala incepand cu aceasta vara si PIN, partidul lui Cosmin Gusa, care are la Mangalia o filiala destul de "anemica".
Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Un sondaj BCS, comandat de Fundatia pentru o Societate Civila si realizat saptamana trecuta cu o marja de eroare de 2,5%, arata ca PD-L ar inregistra 34,7 din mandatele de deputati si 34,2 de senatori, urmat de PSD, cu un scor de 31,7% mandate de deputati si 32% din cele de senatori.
Avand in vedere ca se apropie campania electorala, Mircea Banias a avansat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, si scorul pe care il tinteste organizatia judeteana a PD-L Constanta, si anume 32%-33%, adica peste ultimele alegeri cu 4-5 procente si cu 10 procente mai bine decat la alegerile locale.
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
'Nu numai ca nu respecta omerta de 6 luni impusa de conducerea PSD, dar da atacul puternic la actuala conducere si lanseaza un mesaj care risca sa agite zdravan partidul, exact intr-un moment cand acesta parea gata sa mearga linistit la taiat porcul de Craciun si la reculegere in spiritul sfintelor sarbatori crestinesti.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare. Care a fost strategia USL in campanie si cum a incercat PDL sa salveze rezultatele unei guvernari dezastruoase.
google-analytics.com