Cautare

61 de rezultate pentru "scoruri si clasamente" (3.52 secunde)
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Liberalilor constanteni stransi ieri la Delegatia Permanenta li s-a cerut in termeni imperativi sa renunte la atacurile dintre ei, la barfele aruncate prin targ si la campaniile facute la terase, cu ziaristii.
In ordinea pe care o percep cetatenii, Sanatatea, Politia si Justitia sunt domeniile cele mai corupte in Romania.
Institutul pentru Politici Publice a realizat o analiza a activitatii membrilor Camerei Deputatilor si mai multe clasamente ale participarii la votarea nominala a proiectelor de lege, precum si a modului in care au votat alesii, in functie de apartenenta si loialitatea fata de formatiunea politica pe listele careia au candidat.
Este normal sa avem o competitie intre noi, iar cei care avem rezultate mai bune sa fie felicitati, sa fie primii si sa aiba respectul si rezultatele in conformitate cu cele obtinute in alegerile electorale", a declarat Berceanu.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat ieri excelenta in afaceri dovedita anul trecut de firmele romanesti. Printre premianti s-au numarat, de altfel ca intr-o buna traditie, si companiile conduse de oamenii de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
In cadrul unui proiect pilot finantat de Balkan Trust for Democracy, Grupul de Economie Aplicata a realizat si calculat in premiera un indice de europenitate pentru municipiile resedinta de judet.
produsul intern brut (PIB) pe locuitor la paritatea puterii de cumparare, exportul pe locuitor, tractoare la 1.000 de hectare, ponderea serviciilor in PIB, ponderea deficitului de cont curent in PIB, intensitatea energetica, utilizatori de internet, consumul de calorii pe locuitor, rata de scolarizare, speranta de viata, cheltuieli pentru sanatate si perceptia coruptiei.
Tinand cont, insa, si de salarii, Romania se plaseaza in clasamentul denumit "suferinta la pompa" ... Cea mai scumpa benzina se vinde in Norvegia (9,7 dolari pentru circa patru litri), urmata de Danemarca, Italia, Olanda, Grecia, Suedia, Hong Kong, Portugalia, Marea Britanie si Belgia.
Premiera spectacolului va avea loc pe 29 aprilie, fiind urmata de alte doua reprezentatii pe 30 aprilie si pe 1 mai. "Coada", spectacol prezentat in premiera nationala, vorbeste despre concurenta, ierarhii si clasamente inventate de firea umana.
Dupa o prima aparitie impreuna, in 2009, in finala show-ului American Idol, urmata de o reprezentatie memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit intr-un timp foarte scurt o prezenta nelipsita din formula live a trupei Queen, alaturi de care a sustinut numeroase concerte si show-uri televizate in perioada 2012-2013.
Pozitionarea in Dow Jones Sustainability Index (DJSI) reprezinta o confirmare a strategiei Roche, a implicarii in inovatie si a responsabilitatii fata de mediu Roche a fost desemnata pentru al cincilea an consecutiv, la nivel global, liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca.
Unele zone ale tarii sint mai favorizate, prin asezare geografica, dezvoltare economica, circulatie a banilor si altele. Botosaniul este, evident, defavorizat la toate categoriile de la lucrurile simple si pina la cele mai complicate.
Urmarind cu atentie sporita, dar si cu oarecare sila festivitatea de premiere a celor "Zece pentru Romania", m-am si gindit imediat la un nume luat absolut la intimplare, coleg de generatie utecista cu Tatulici.
Pentru cetateanul de rind, cel care este chemat din patru in patru ani sa-si aleaga reprezentantii in forurile legislative nationale si locale, scena politica in care valurile create de un presedinte plutitor nu mai dau decit impresia unui penibil national cum n-a mai fost vazut de la Revolutie incoace.
Nu de putine ori, Romania apare in statisticile europene si mondiale ca una dintre cele mai corupte tari din lume.
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor. ... Il doare pe el in palarie ca nu mai este in clasamente.
Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale: ... Confruntarile televizate stupide nu au contribuit nici ele la clarificarile necesare, nici in domeniul ofertelor si nici in cel al doctrinelor.
google-analytics.com