Cautare

32 de rezultate pentru "rosi de amaradia" (3.43 secunde)
Unii dintre acestia sunt PFA-uri si AF-uri, adica buticuri de la coltul strazii. Distrigaz Sud anunta ca, de la 1 august 2008, facturile în numerar nu vor mai fi platite la oficiile postale, asa cum se proceda pâna luna aceasta, deoarece furnizorul de gaze naturale din regiunea de sud a tarii a reziliat contractul cu Posta Româna, din cauza "strategiei noastre de business", anunta compania.
Autoritatile din Gorj incearca sa reintroduca in circuitul agricol si forestier 16.800 de hectare de teren afectat de exploatarile miniere, dar care in prezent este liber de sarcini, fronturile de lucru fiind inchise.
Daca multe firme, mai mici sau mai mari, au tras obloanele, desfiintandu-se si lasand spatiile goale, cu anuntul "de inchiriat" lipit cu scoci in geam, un anumit tip de afacere a luat avant in ultimele luni, extinzandu-se in toate cartierele Craiovei. Este vorba de magazinele second hand.
Este o metoda prin care locatarii dintr-un bloc obtin sume insemnate de bani, cu care sa-si modernizeze condominiul sau sa construiasca acoperis respectivului imobil.
Sumele sunt alocate pentru amenajari pe cateva cursuri de apa din Dolj. Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
Sumele sunt alocate pentru amenajari pe cateva cursuri de apa din Dolj. Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Doi cetateni unguri se aflau in cabina tirului care a cazut astazi de pe pod in Albia raului Amaradia, la iesire din municipiul Craiova. Ambii barbati au ramas incarcerati in cabina si au fost scosi de un echipaj de la Descarcerare.
Evident, in GdS, gazeta oltenilor de pretutindeni, trebuie sa vorbim mai intai despre olteni. Nu mai tin minte care frantuz spunea ca "a fi nascut in Paris inseamna a fi de doua ori francez".
Zeci de localnici dintr-o localitate din Gorj traiesc clipe de cosmar din cauza alunecarilor de teren.
Socrul unui politist craiovean de la Crima Organizata a ajuns in spatele gratiilor sub acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit echivalentul a aproape 4.000 de euro pentru a "aranja" admiterea unui doljean la Scoala de Politie.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
google-analytics.com