Cautare

4806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 mehedinti" (7.74 secunde)
Pesedistii de la Mehedinti au rasuflat totusi usurati ca nu s-au facut de ras in fata lui Victor Ponta, care a trecut pe la ei intr-o vizita privata prin teritoriu si urma sa ajunga la sediul de partid.
Pesedistii de la Mehedinti au rasuflat totusi usurati ca nu s-au facut de ras in fata lui Victor Ponta, care a trecut pe la ei intr-o vizita privata prin teritoriu si urma sa ajunga la sediul de partid.
Silvian Toma a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti si retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Decizia Biroului Permanent National al PSD vine dupa ce s-a constatat ca fratele deputatului a fortat, amenintat, santajat si manipulat doi consilieri judeteni sa voteze alaturi de consilierii PD-L din Mehedinti pentru primirea in organizatia CJ a unui membru pe care partidul il exclusese dupa alegerile locale din 2008.Cei doi consilieri judeteni din PSD Mehedinti au dezvaluit ieri, intr-o conferinta de presa, presiunile la care au fost supusi.
Majoritatea membrilor filialei Mehedinti a Partidului Social Democrat a luat decizia de a se solidariza cu contracandidatii lui Mircea Geoana de la congresul care va avea loc in primavara acestui an, au declarat pentru AGERPRES surse din conducerea filialei.
Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate. ... "Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, a luat act de demisia primarului orasului Baia de Arama.
Ancheta la Prefectura Mehedinti, dupa ce in ieri-dimineata o stampila de vot inscriptionata "Votat 27" ... A fost anuntata politia si se fac cercetari", a declarat Nicolae Draghiea, prefect de Mehedinti.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
50/2010 privind incasarea comisionului de risc la contractele de credit aflate in derulare. In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
google-analytics.com