Cautare

4775 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 dambovita" (6.77 secunde)
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. Astfel, prefectul judetului Dambovita, Iancu Caracota, este actionar la mai multe societati.
Organizatia TSD a PSD de Dambovita a venit cu mic cu mare sa ocupe locurile senatorilor si sa asiste la o prelegere a parlamentarului Adrian Țutuianu despre guvernarea Boc si Basescu.
o Conectarea Casetei la raul Dambovita si la Statia de Epurare; o Descarcarea lacurilor Titan, Carol si Tineretului in Dambovita; ... De asemenea avem in vedere transformarea terenurilor degradate in spatii verzi si amenajarea jardinierei si a taluzului raului Dambovita, dand astfel orasului un plus de 130 ha spatiu verde;
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Reactia lui Boc a fost una surprinzator de dura, invitandu-l pe liberal sa lase "smechereala de Dambovita". ... "Lasati-o cu smecheria de Dambovita. ... "Dambovita trece prin Bucurestiul in care ati venit ca sa va dati cu barcuta, dar n-ati ramas in istorie.
Daca in majoritatea judetelor, si chiar si in Capitala, preturile variaza intre un leu si jumatate si doi lei, in Bacau si Dambovita consumatorii platesc 2 lei si jumatate pe kilogramul de varza, adica cel mai mult din toata tara. ... La fel si la Dambovita sau Brasov.
Podul in arc Au luat, asadar, decizia sa construiasca asa-numitul pod in arc, care sa traverseze raul Dambovita. ... Tramvai "suprateran" pana la Dambovita Urmatorul semn de intrebare: ... Era imposibil ca tramvaiul sa treaca peste Dambovita", explica Dedu.
Vor fi construite si doua poduri peste Dambovita: ... Primul pod pietonal va traversa Dambovita si Splaiul Independentei in dreptul strazii Lipscani. ... Podul Calicilor va fi construit din dreptul strazii Selari si va traversa Dambovita pana la Palatul de Justitie.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, copilul a fost muscat de un caine, pe strada, in comuna Potlogi, satul Romanesti, unde se afla cu sora sa in varsta de cinci ani.
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
google-analytics.com