Cautare

4576 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (3.54 secunde)
Producatorii agricoli ale caror culturi au fost afectate in proportie de 100% de fenomenele meteorologice din perioada aprilie - mai 2006 mai au la dispozitie doua luni pentru a-si depune dosarele.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Presedintele Basescu a sustinut schimbarea ministrilor finantelor si muncii si din cauza ca au acordat stimulente subalternilor. ... Presedintele a subliniat atunci faptul ca angajatii statului, subordonati celor doua ministere, au incasat stimulentele pe doua luni.
Daca vreti sa aflati ce averi si ce interese au candidatii la alegerile locale din Dolj de peste doua saptamani, renuntati. ... Aceasta situatie este valabila cel putin la nivelul judetului Dolj.
Deocamdata, specialistii asteapta retragerea apelor pentru a spune cu exactitate care sunt suprafetele calamitate in totalitate. ... Anul acesta, culturile agricole din Dolj au fost greu incercate de conditiile meteorologice.
În ultimii doi ani, DGFP Dolj a eliberat 122 de autorizatii de utilizator final de uleiuri minerale neaccizabile. Unele firme folosesc autorizatiile pe post de paravan pentru a introduce uleiurile pe piata neagra a carburantilor, fara sa plateasca accizele.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Exista trei metode mai cunoscute si mai folosite in mod curent pentru a testa eficienta si starea bateriei - testul electrolitului din baterie, testul sarcinii cu ajutorul unei pile cu carbune si testarea capacitantei.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei. Documentul releva grave deficiente in activitatea din anul 2005 a consiliului, precum si a institutiilor subordonate.
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj. Aparitia normelor de aplicare a Ordonantei nr.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
Bilantul partidelor la incheierea perioadei de depunere a declaratiilor de apartenenta politica de catre alesii locali arata faptul ca partidele Aliantei DA au fost cele mai castigate de pe urma legii antimigrare.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu. Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Pedistii din Dolj l-au lasat balta pe Traian Basescu. Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. Consiliul Judetean Dolj crede ca a dat lovitura pe piata imobiliara.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
google-analytics.com