Cautare

4575 de rezultate pentru "rezultate liga a iv a dolj" (7.60 secunde)
la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. ... Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori.
Multi administratori de firme s-ar putea alege cu dosare penale.Aproximativ 120 de societati mici din Dolj si-au lasat angajatii cu conturile de pensii administrate privat (pilonul II) goale.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
BNR a autorizat 176 de banci pe teritoriul Romaniei, inclusiv pe cele mai mari din lume. In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. Rezolutia a fost prezentata de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, in calitate de presedinte al Ligii Alesilor Locali PNL.
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet"
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya. ... Adversari am gasi, nu ar fi o problema, dar este mai greu cu terenurile bune, care sa nu puna in pericol integritatea jucatorilor", a declarat vicepresedintele clubului oltean, Razvan Lupu.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
google-analytics.com