Cautare

61538 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din prahova" (6.49 secunde)
Nici sefii de agentii sau de autoritati din subordinea Guvernului nu se simt prea bine in aceasta perioada. ... La fel, primarii si consilierii locali racolati de PD sunt pe cale sa sara in barcile din care au plecat initial.
In acest an, au fost scoase la concurs 35 locuri la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" ... - Boldesti, judetul Prahova.
Desi poate parea ciudat pentru sefia CAS Olt se va da o lupta dubla o data intre cei doi concurenti si inca o data in interiorul aliantei judetene a PSD-PC alianta din care provin Mateescu si Usurelu.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Episodul 1", din care puteti citi cateva fragmente in continuare. 'Nimeni pana acum nu a oferit o lista concreta cu oamenii platiti de Vantu si cu sumele adesea fabuloase pe care s-au vandut constiinte din lumea presei, din lumea politica, dar si din lumea artistica.
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei va continua sa creasca accelerat in trimestrul al treilea din 2008, cu 8,85%, chiar daca mai multe state europene au anuntat intrarea in recesiune, insa anul viitor avansul va fi de doar 3,75%, potrivit mai multor economisti romani intervievati de Reuters.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
In 2009 Romania nu se mai putea imprumuta de pe piata, ceea ce a reclamat o interventie urgenta la FMI si UE. ... Sper ca veti avea capacitatea sa explicati in campanie ca au fost masuri necesare care au avut prevenit un derapaj similar cu cel din Grecia.
Ce au invatat firmele si populatia din aceasta criza? ... Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, "din octombrie 2008 si pana in septembrie 2009 au fost disponibilizate 4.427 de persoane de la 55 de societati comerciale.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe.
Intr-un an care se anunta ca fiind dezastruos pentru piata imobiliara, cativa dintre dezvoltatorii din Romania au reusit sa mentina un ritm constant al lucrarilor de constructie si vanzarilor.
Investitiile straine directe in Romania s-au redus in 2009 cu 48,4% fata de 2008, pana la 4,899 miliarde de euro, deficitul de cont curent fiind finantat in proportie de 96,9% prin investitii directe ale nerezidentilor din Romania, a anuntat vineri Banca Centrala.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
Potrivit ONRC, in perioada ianuarie - iunie 2009 numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut cu 73.315, de la 6.698, cat erau in aceeasi perioada a anului trecut, la 80.013.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
google-analytics.com