Cautare

3864 de rezultate pentru "rezultate ajf dolj" (3.39 secunde)
Potrivit Sectiei Comerciale a Tribunalului Dolj, anul trecut au fost depuse 292 de cereri de insolventa, dar au intrat în faliment doar 108 societati. ... Potrivit aceleiasi surse, la Tribunalul Dolj au fost înregistrate pâna ieri 578 de cereri de insolventa si s-a deschis procedura insolventei (falimentul) pentru 217 firme.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a anuntat ca institutia a intocmit anul trecut 57 de plangeri penale pe numele reprezentantilor tot atator societati care ar fi facut evaziune fiscala.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA. ... Printre inculpati se afla si fosta sefa de serviciu in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugenia Ghiga.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor. ... Probabil si criza a contribuit la cresterea numarului persoanelor care lucreaza fara forme legale", a spus directorul coordonator al ITM Dolj, Catalin Mohora.
In primele sase luni din acest an, toate firmele din Dolj au platit, in total, 855 de milioane de lei catre bugetul general consolidat, informeaza Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
In primele sase luni din acest an, toate firmele din Dolj au platit, in total, 855 de milioane de lei catre bugetul general consolidat, informeaza Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Sunt bani care ar fi trebuit sa acopere o parte din cheltuielile cu salarii din invatamantul preuniversitar din Dolj, lucrari de intretinere a drumurilor ori sume care ar fi putut fi folosite pentru investitii in comune.
Sunt bani care ar fi trebuit sa acopere o parte din cheltuielile cu salarii din invatamantul preuniversitar din Dolj, lucrari de intretinere a drumurilor ori sume care ar fi putut fi folosite pentru investitii in comune.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
Noi, la Dolj, ne axam pe comertul cu cereale si cu produse energetice", a precizat directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Eugen Calinoiu.
Probabil ca au crescut salariile", a spus directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
Fenomenul desertificarii care s-a instalat de mai multi ani in sudul tarii afecteaza serios agricultura din judetul Dolj, domeniu important nu doar in economia judetului, dar si a regiunii.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
In conditiile in care la nivel national s-a anuntat o crestere economica pe trimestrul al treilea al acestui an de 4,4% fata de aceeasi perioada din 2010, firmele doljene au inregistrat rezultate financiare mult mai slabe decat anul trecut.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
DGFP Dolj recupereaza doar 20% din unele debite restante, pentru ca nu se prezinta cumparatori la licitatiile de bunuri. Din cauza crizei, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu-si poate vinde bunurile sechestrate de la firme, pentru recuperarea pagubelor produse catre bugetul statului.
In Dolj, pe lista operatorilor economici autorizati figureaza, deocamdata, cinci societati comerciale:
Cererile de rambursari ale taxei pe valoarea adaugata (TVA) in Dolj s-au diminuat considerabil in iunie 2009 fata de lunile anterioare, a anuntat Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
13% dintre firme nu au primit aviz Actul normativ aparut la finele lunii mai a inceput sa dea rezultate in Dolj, zona considerata "patria"
google-analytics.com