Cautare

2916 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (2.92 secunde)
Comisia juridica a Senatului a adoptat raport de admitere a cererii de reexaminare. In raport se arata ca se tine cont de decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca toate prevederile din Legea de modificare a Legii referendumului sunt neconstitutionale.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Acesta a fost si motivul pentru care Colidiuc a ales sa dea examen la Baroul din Tulcea si nu la Constanta, cel de aici conditionandu-i pana si inscrierea in concursul de admitere si impunandu-i renuntarea imediata la relatiile contractule cu MAI.
Stiu ca am obtinut nota de admitere atat eu, cat si el (n. r. - Ioan Florentin)", a declarat Chiru. "Daca nu voi fi eu sef la inspectorat, nu voi fi neaparat de acord cu decizia, dar ma voi supune ei, cu toate ca s-ar incalca protocolul", a adaugat Chiru.
Potrivit statutului politistului, inca de la concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, cel care accede pentru acest serviciu public trebuie "sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate".
Conform articolui 72 al.4 si 5 din Regulamentul Camerei superioare, "(4) in cazul in care o comisie examineaza in fond mai multe proiecte de lege si propuneri legislative care au acelasi obiect de reglementare, aceasta va intocmi un singur raport de admitere;
Comisia Juridica a intocmit un raport de admitere a cererii de reexaminare cu amendamente admise si amendamente respinse. In plen, atat raportul a fost respins, cat si legea.
(...) Reprezentantii puterii, ai majoritatii parlamentare nici macar nu au votat corect acest raport in cadrul comisiei si nu si-au asumat responsabilitatea sa vina cu un raport favorabil si vin cu o smecherie si dau asa un fel de vot, dar nu stiu ce fel de raport este, de admitere sau de respingere", a aratat Nicolaescu.
Proiectul, trimis luni la Parlament, ar putea fi modificat si prin eventuala admitere de catre Guvern a unor amendamente pe care senatorii si deputatii le vor depune.
Comisia pentru munca din Senat a intocmit marti un raport de admitere cu aproximativ 40 de amendamente la legea privind asistenta sociala.
In ceea ce priveste membrii PDL care vor sa treaca la PSD, Ion Iliescu a sustinut ca acestia trebuie sa vina individual, sa faca o cerere de admitere in partid ca membru simplu si sa o ia "de jos in sus, de la zero" si sa nu fie cu pretentii.
Ce vreau eu sa spun in legatura cu aceasta intrebare - ori de cate ori dam o decizie, daca e de admitere a sesizarii formulate de Opozitie prin care admitem sesizarea, e ok, e bine.
Dupa admitere, Romania a participat la activitatile Consiliului Europei, la reuniunile de experti si in cadrul Congresului Puterilor Locale si Regionale din Europa si a celorlalte organisme decizionale subsidiare ale organizatiei.
Raportul comisiei este favorabil, deci de admitere. Proiectul face parte din categoria legilor ordinare. Senatul e prima Camera sesizata. Supun votului raportul si proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei.
Aceasta desi la sfarsitul lui iunie BVB anunta ca renunta la tarifele de procesare si admitere la tranzactionare pentru companiile care incheie procesul de listare pana la sfarsitul lui 2006 si deruleaza oferta publica prin intermediul BVB.
Recent, comisia de admitere la cota BVB a propus retragerea actiunilor societatii de la categoria a doua si transferarea lor la categoria a treia.
Calitatea de practician in insolventa poate fi dobandita pe baza unei diplome de studii de invatamant superior de lunga durata in drept, stiinte economice sau inginerie, a unei experiente in domeniul juridic sau economic de cel putin trei ani de la data obtinerii diplomei de studii si dupa promovarea examenului de admitere, organizat de Uniunea Nationala a Practicienilor a Insolventa din Romania.
Studentii europeni pot invata gratis la universitatile craiovene daca trec de criteriile de admitere pentru ca in Romania invatamantul superior este gratuit.
„Am trecut de faza de admitere, în principiu“, a spus Gheorghe Albu, facând referire la proiectul depus de Camera în prima luna a acestui an pentru a primi finantare de la UE prin programul PHARE CBC.
google-analytics.com