Cautare

2916 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (2.75 secunde)
Guvernul a lansat un nou program numit Bani de liceu, prin care elevii pot primi un ajutor financiar in anul scolar 2017 - 2018.
El tot timpul, de cA¢nd a fost elev, a fost activista€œ, a declarat Marius Oprea, precizA¢nd ca Ion Iliescu a€ža fost presedintele Uniunii Asociatiilor Elevilor din RomA¢nia, cA¢nd era in anii de liceu, dupa aia, din liceu a facut acel stagiu ca student in URSS, s-a intors si a devenit mare sef la Uniunea Asociatiilor Studentesti din RomA¢nia, viitoarea UASCR, dupa care a trecut prim-secretar UTC si asa mai departea€œ.
Craiovenii au scapat de statul la cozi la ghiseele Serviciului de Impozite si Taxe al Primariei Craiova din incinta fostului Liceu Auto.
Europarlamentarul Adina Valean invita, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), 20 de tinere studente si eleve de liceu la Bruxelles, in cadrul programului Youth Press Project, care urmareste familiarizarea viitorilor specialisti in jurnalism si comunicare cu institutiile si problematica Uniunii Europene.Vizita va avea loc in perioada 13-15 aprilie, iar participantele vor fi selectate din randurile studentelor la facultatile cu profil legat de comunicare si ale elevelor de liceu care intentioneaza continuarea studiilor in domeniul mentionat.
Intrebati alti 100 de absolventi de liceu care au habar de limba engleza care este provenienta cuvantului guvernanta.
In perioada razboiului, desi stiau ce probleme am - tatal meu era detinut politic, in lagar, iar eu nu aveam voie sa urmez studiile la liceu - m-au ajutat sa ma pregatesc si sa urmez aceste studii.
Elevii beneficiari ai programului de protectie sociala "Bani de liceu ", vor intra, de luni, in posesia ajutorului social de la stat.
Conform unui studiu realizat de Institutul National de Statistica, intreprinzatorul roman are pana in 40 de ani, este barbat, absolvent de liceu sau facultate si fost muncitor necalificat.
Bodu a precizat ca "textul nu este nici tehnic, nici academic, ci este conceput pe intelesul elevilor de liceu, cu putin umor si argou". ... Daca textul nu era "adaptat limbajului folosit in liceu, ar fi fost o ipocrizie iar campania ar fi fost fara efecte", a adaugat preseditele ANAF.
"Ca sa terminam lucrarile mai avem nevoie de un milion de euro pentru liceu, care trebuie sa fie gata in 2007 pentru ca pe 15 septembrie trebuie sa inceapa cursurile in el", a mentionat primarul.
Astfel, trebuie sa fie absolvent de liceu sau de scoala profesionala/scoala de arte si meserii in domeniul agricol, veterinar si economic cu profil agricol.
echipa feminina sperante (antrenor Adrian Popescu) - Campionatul National. Etapa de zona: echipa feminina liceu (antrenor Marius Florescu) - ONSS; echipa masculina liceu (antrenor Daniel Savoiu)- ONSS.
Dupa scoala si liceu a urmat cursuri de drept, filosofie si Teologie, calugarindu-se in anul 1833.
Caderi nervoase, suferinte din dragoste, povesti de liceu si profesori ciudati â€" Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke trebuie citit! Capitolele scurte, asa cum ii plac lui Cuckoo, arata ca nu intodeauna viata de liceu e usoara si uneori chiar si adolescentii au misiuni imposibile.
Andrei stie deja ca va merge cu colegii din liceu undeva la Brasov, la munte. In fiecare an, el isi reintalneste de sarbatori vreo 15 colegi de clasa si vreo 15 din alte clase din liceu, care sunt acum studenti prin tara si strainatate.
Femeia mai sustine ca s-a alertat la scurt timp dupa despartirea de Iulia, pentru ca, in fiecare zi, fiica ei avea obiceiul sa ii dea un elefon atunci cand ajungea la liceu, lucru care, miercuri, nu s-a mai intamplat.
Acest curent a reusit sa-si impuna punctul de vedere si in privinta manualelor scolare, astfel incat s-a ajuns, in prezent, ca istoria sa aiba doar o ora pe saptamana in liceu. De cativa ani, istoria romanilor este desfiintata ca obiect de studiu in liceu.
Auto-proclamatul capitan a ceea ce media europeana numeste revolutia tinerilor este Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care inainte sa intre in politica a fost profesor de liceu in orasul sau natal Sibiu. Pe atunci, un profesor de liceu in Romania castiga mai putin de 300 de euro pe luna.
Avem la liceu un invatamant profesional si tehnic invechit, care duce ca angajabilitate maxim 30% copii sa se angajeze in calificarea pe care o urmeaza in liceu.
Cam asa s-ar putea descrie atmosfera de sfarsit de an si starea de spirit a celor care de acum inainte isi vor aminti cu nostalgie de anii de liceu.
google-analytics.com