Cautare

4128 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (2.95 secunde)
Echipa din Ghencea se afla pe primul loc in grupa si dupa meciul de joi seara este mai aproape primavara europeana in Europa League.
Joi, pe 21 februarie, sunt programate meciurile retur din saisprezecimile de finala ale competitiei. Programul acestor partide se prezinta astfel:
Suprematia stelistilor din acest sezon al Ligii 1 si evolutia senzationala din Europa League nasc o intrebare. Lumea fotbalului si suporterii ros-albastri se intreaba daca nu cumva echipa nationala ar trebui cladita pe scheletul Stelei.
Becali a plecat la Muntele Athos ca sa se roage pentru succesul Stelei in returul cu Chelsea, meci decisiv pentru o calificare in sferturile Europa League.
Iai luxeaza degetul al doilea de la piciorul drept la Split, contra lui Hajduk, in prima manaa a turului 3 preliminar din Europa League - August 2012:
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
2.500 de bilete le-au fost puse la dispozitie englezilor, fiecare la pretul de 18 lire. In primavara, cind Steaua-Chelsea s-a jucat in Europa League, britanicii au avut numai 300 de sustinatori
Astfel, Steaua inca spera la o calificare in primavara Europa League. Totodata, Tatu a mai reusit o performanta importanta. Prin golul lui, Steaua a evitat o rusine istorica, anume ca ar fi fost cea mai slaba echipa romaneasca din grupele Ligii dupa primele 3 etape.
Un stadion cu 15.000 de locuri poate organiza meciuri de Europa League, eu spun sa ne intindem cat ne tine plapuma.
Apoi, asa cum v-am obisnuit - vezi exemplul Arenei Nationale, care a necesitat un ritm rapid de lucru, pentru a putea gazdui Finala UEFA Europa League, angajament asumat de Romania si dus la indeplinire cu succes de Primaria Municipiului Bucuresti -, vom intensifica munca in teren si in 2016 vom finaliza sala polivalenta, a spus Oprescu, citat intr-un comunicat remis Mediafax.
FCSB termina pe 2 sezonul, dar titlul de vicecampioana este practic un nou esec pentru trupa lui Gigi Becali: FCSB va merge in preliminariile Europa League.
GSP.ro: Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai.
Eu am pariat 300 de euro pe Steaua, am dat pronosticul de 2-1 pentru ei, dar din pacate a batut Chelsea, iar Steaua a parasit Europa League!
Duminica, Farul a invins-o intr-un meci din Liga 1 pe Sepsi, scor 1-0, iar la scurt timp Arsenal a castigat partida din Premier League cu Liverpool, scor 3-2.
Forul european a amendat clubul cu 100.000 de euro si a decis un meci cu portile inchise in competitiile continentale, dupa ce suporterii ros-albastri au fi scandat rasist la meciul cu West Ham United, din Conference League.
FCSB va juca pe Arena Nationala returul cu Silkeborg din grupele Conference League. ... Am jucat in Danemarca cu multi jucatori tineri, care nu sunt obisnuiti cu meciurile din Europa.
De exemplu, imi aduc aminte de un meci in grupele Europa League, cu Lugano, in prima parte a meciului Benzar si Morais nu au facut un joc foarte bun, am fost condusi, dar nu s-au facut modificari.
CFR Cluj a invins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, joi seara, in Gruia, in barajul pentru ultimul loc ce duce in preliminariile Conference League. ... sa se faca tot posibilul care CFR Cluj sa mearga in Europa.
Sepsi Sfantu Gheorghe s-a impus in prima mansa a duelului cu CSKA Sofia, scor 2-0, din turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League.
Meciul FCSB - CSKA 1948 Sofia se disputa joi, de la ora 21:30, in mansa secunda a turului doi preliminar din Conference League. ... A fost primul meci de Europa, am intrat putin tematori.
google-analytics.com