Cautare

1131 de rezultate pentru "pro volei" (3.54 secunde)
El juca volei cu baietii, ea statea cocotata pe transformator. Erau printr-a zecea. Ciufulita iubea filosofia. Odata i-a dat si lui un volum de Hegel, din care el n-a inteles un rand.
In partea de jos avea un numar de iesituri de marimea unor mingi de volei. Pe masura ce nava i-a trecut deasupra capului, cainele ei a inceput sa schiaune si s-a ghemuit speriat.
Astfel, daca ziua de astazi este dedicata exclusiv primirii participantilor, in cursul zilei de joi, dupa dezbaterile la care si-au anuntat prezenta Sorin Frunzaverde, Andrei Taranu sau Cristian Parvulescu, incepand cu orele 17.00 este programat volei pe plaja pentru tinerele sperante democrate, iar de la orele 22.00 - discoteca pentru toata lumea.
Competitia de volei a fost castigata de echipa mascatilor de la Departamentul Politiei de Interventie Rapida, iar cea de fotbal, de echipa IPJ Dolj, care i-a invins in finala pe politistii de la Crima Organizata.
Pot fi scene pentru discoteci, baruri, precum si terenuri de volei sau de fotbal", a mai spus Catalin Anton. Totodata, spatiul trebuie igienizat zilnic.
Dintre activitatile de team-building disponibile în România fac parte, de exemplu, bowling-ul, paint-ball-ul, la care se adauga, evident, sportul în echipa - fotbal, volei, si chiar si iesirile organizate si petrecerile.
Dintre activitatile de team-building disponibile în România fac parte, de exemplu, bowling-ul, paint-ball-ul, la care se adauga, evident, sportul în echipa - fotbal, volei, si chiar si iesirile organizate si petrecerile.
terenuri de tenis, de volei, de fotbal, piscine pentru mici si mari, aquamagic, locuri de joaca etc. Primarul exclude din noua imagine mall-ul.
terenuri de tenis, de volei, de fotbal, piscine pentru mici si mari, aquamagic, locuri de joaca etc. Primarul exclude din noua imagine mall-ul.
Sunt de parere ca ar fi putut face, spre exemplu, un spatiu pentru volei. Acum sunt doar doi pari, fara fileu, fara nimic".
Cu toate ca s-a deschis de mai putin de un an, Sangym a reusit sa se impuna destul de repede pe piata de profil din Craiova, în prezent având drept clientii atât echipa de fotbal, cât si cea de volei a Universitatii Craiova.
Pe Tobet.com utilizatorii pot paria pe meciuri de fotbal (Liga 1, Liga a 2-a si, o noutate pe piata romaneasca, Liga a 3-a), meciuri de fotbal de sala, de handball masculine si feminin, de baschet, de volei, de polo pe apa, de hochei, de golf sau de arte martiale.
Meciurile de fotbal, handbal, volei sau tenis de camp se vor putea juca atat ziua, cat si noaptea intrucat toate cele zece terenuri de sport vor fi prevazute cu nocturna.
Plaja cu nisip din parcul acvatic are o suprafata de 3.000 mp si cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zona pentru petreceri si terenuri de volei de plaja.
Componentii catorva echipe de la SCM-U Craiova, volei feminin, baschet feminin si baschet masculin au participat weekendul trecut la o actiune de popularizare a sportului, desfasurata la Electroputere Parc sub titulatura "Sportul inseamna sanatate".
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova s-a intors fara nici un punct din deplasarea din Capitala. Oltencele au fost invinse ieri de Dinamo Bucuresti, scor 3-0 (25-22, 25-13, 25-13), dupa ce in turul campionatului castigasera.
Daca pentru echipa feminina de volei esecul nu cantareste foarte mult in perspectiva play-off-ului, jucatoarele lui Marian Constantin fiind deja calificate, in schimb, Milos Gavrilos si colegii sai vor avea de munca serios in urmatoarele trei etape pentru a evolua in faza a doua a campionatului in play-off (locurile 1-8).
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova debuteaza astazi in play-off-ul Diviziei A1, faza in care evolueaza formatiile care au incheiat sezonul regulat pe locurile 1-8.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Revenind la echipa SCM, jucatoarea Mihaela Briscan si-a prelungit ieri intelegerea cu clubul municipalitatii cu inca un sezon. La fel a facut si sotul acesteia, Adrian Briscan, jucator la echipa de volei masculin a clubului.
google-analytics.com