Cautare

1131 de rezultate pentru "pro volei" (3.70 secunde)
din Craiova, antrenata de Daniela Capatana si Adrian Deaconu, a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a reusit calificarea in finala Campionatului National, competitie organizata de Federatia Romana de Volei (FRV).
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Turnee ATP la Sydney (Australia), Auckland (Noua Zeelanda), turnee WTA la Sydney, Hobart (ambele Australia) • 10-12 - Volei: ... Campionatul European de la Eindhoven (Olanda) • 17 - Volei: ... Turul Down Under (Australia) • 18 - Volei:
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete. ... Echipa masculina de volei SCM-U Craiova are obiective marete in sezonul viitor.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: ... Lideri pro-rusi au si Cehia si Slovacia.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova si-a gasit antrenor in persoana lui Mircea Dudas. Tehnicianul care a evoluat in trecut la Universitatea Craiova, fiind coechipier cu Dan Pascu, managerul sectiei de volei de la SCM-U Craiova, a renuntat de curand la echipa Arges Volei Pitesti.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: ... Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
Toate bune si frumoase, dar parca imi imaginam un 1 Decembrie putin mai altfel, cu toata lumea (ma refer la autoritati) prezenta la manifestari, fara copilul care sta in intersectie, pe ploaie, sa cerseasca un banut si, mai ales, fara rahatul debitat de televiziunea care se cheama PRO TV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q.
Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Cea mai mare problema este cea a stratului de lidonit care acopera in prezent cele trei terenuri de sport (unul de fotbal, unul de handbal, iar cel de-al treilea de volei) si cele doua piste de alergare.
Numai ca inca in Italia a reusit sa imbine utilul cu placutul, iar de cate ori prinde ocazia joaca fotbal-volei.
google-analytics.com