Cautare

436 de rezultate pentru "petrolu" (1.99 secunde)
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Adunarea Nationala Irakiana (Parlamentul) a aprobat ieri lista membrilor noului Cabinet, la trei luni de la alegerile generale, insa nu in formula completa.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cosmin Gusa, a prezentat ieri la Camera Deputatilor proiectul unei motiuni simple cu titlul „Ce faceti cu petrolul Romaniei?“, pe care o va inregistra la Biroul Permanent dupa ce va strange numarul necesar de semnaturi, minimum 50 de deputati.
Presedintele Comisiei pentru buget-finante, senatorul PNL Varujan Vosganian, a remarcat ieri, la dezbaterea Bugetului national, „dramatismul care l-a incercat“ pe liderul PSD Mircea Geoana cand a criticat bugetul, senatorul liberal cerandu-i acestuia „sa faca un efort“ pentru a-si adapta mentalitatea la realitate.
Asociatia pentru Implementarea Democratiei a organizat vineri, in Sala Senatului a Universitatii Ovidius, o dezbatere cu tema "Initiativa Nationala pentru Transparenta Parlamentara" la care au participat parlamentari din Constanta, reprezentanti ai societatii civile reprezentata prin organizatii neguvernamentale si reprezentanti din presa.
In conferinta de presa organizata in cursul zilei de ieri, 17 iulie a.c., deputatul Partidului Conservator, Andrian Mihei, si-a aratat nemultumirea vizavi de recentele schimbari care au loc la nivelul diverselor partide politice din Romania.
Autoritatile romane au intrat in alerta dupa ce o companie privata din Serbia a deversat cateva sute de tone de produse petroliere in fluviul Dunarea.
Livrarile de petrol rus catre Ungaria prin intermediul conductei Drujba (Prietenia) au fost sistate, luni seara, dupa ora 19:00 (20:00, ora Romaniei), din cauza disputei dintre Rusia si Belarus, stat traversat de reteaua de transport petrolier.
Senatorul Radu Berceanu a anuntat marti ca PD va sesiza Consiliul Suprem de Aparare a Tarii in legatura cu problemele strategiei energetice.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, motiunea simpla "Anulati taxa de prima inmatriculare", initiata de PDL, cu 158 de voturi "pentru", 89 de voturi "impotriva" si 7 abtineri.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
Asigurarea securitatii energetice internationale a fost si ramane una din orientarile prioritare ale Rusiei, a reafirmat premierul Vladimir Putin in timpul turneului sau, de saptamina aceasta, in Extremul Orient.
Senatorul constantean Nicolae Moga (foto) a propus in plenul camerei realizarea unui moratoriu de stopare a tuturor concesionarilor in platoul Marii Negre.
Premierul rus Vladimir Putin (foto) s-a declarat vineri optimist in ceea ce priveste efectele masurilor anticriza adoptate, la o saptamana dupa ce presedintele Dmitri Medvedev criticase "lentoarea" cu care sunt acestea puse in aplicare.
Guvernul rus va aloca anul acesta 1. 500 miliarde ruble (33 miliarde euro) pentru masuri anticriza in cadrul bugetului pe 2009 a anuntat luni premierul Vladimir Putin (foto).
Republicanii americani si-au intensificat atacurile impotriva modului in care presedintele Barack Obama gestioneaza tara. Guvernatorul statului Alaska, Sarah Palin, a declarat ca "tara se indreapta spre socialism", in timp ce actorul Jon Voight a afirmat ca SUA "devin o natiune slaba", iar Barack Obama este un "fals profet".
Mihail Gorbaciov a declarat ca a evitat cel de-al Treilea Razboi Mondial, in 1989. Intr-un interviu acordat publicatiei Le Figaro, Gorbaciov a explicat ca "la acea epoca, Europa era plina de arme nucleare.
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, intrebat daca, in cazul unui conflict cu Iranul, Romania va pune la dispozitie Israelului spatiul sau aerian, ca tara noastra va fi un partener loial al NATO, din care face parte si un partener loial al Israelului.
google-analytics.com