Cautare

465 de rezultate pentru "petrica poalelungi scm dunarea" (7.63 secunde)
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. ... Anul fotbalistic 2017 a inceput pentru Dunarea pe 24 februarie. ... Dupa doua egaluri, Dunarea Calarasi a reusit doua victorii consecutive:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Totul despre "lupii" lui "Petrica" - parabola cu final tragic', pe care o puteti citi in continuare.
Asa a facut si Bertholt Vasuica, tehnicianul voleibalistelor de la SCM-U Craiova. ... Patru esecuri consecutive au cantarit greu pe umerii antrenorului echipei feminine de volei SCM-U Craiova, Bertholt Vasuica. Acesta l-a anuntat marti pe Nicu Stoian, presedintele clubului SCM, ca vrea sa-si dea demisia.
Baschetbalistul american a fost trimis in teren de antrenorul Andelko Mandic in amicalul cu Energia Rovinari, castigat de gorjeni cu 99-91, dar nu a convins, iar SCM-U a renuntat sa-l achizitioneze Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, antrenorii echipei SCM-U mai cauta jucatori care sa suplineasca plecarile sarbilor Bajic si Vlaskovic.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori: ... SCM-U:
Astazi, elevele lui Voina vor primi vizita formatiei SCM Craiova, de la ora 18.00. Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Chiar daca la echipa campioana nu au evoluat patru dintre jucatoarele importante, handbalistele de la SCM Craiova nu au putut face minuni si au fost invinse la 15 goluri diferenta la Valcea.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
5 ani, si totodata sa fie convingator, a fost nimeni altul decat Petrica Munteanu, director in cadrul Primariei Municipiului Constanta.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano. ... Dunarea ramane in continuare pe 12, totalizand 23 de puncte.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova si Dinamo Bucuresti au oferit publicului din Banie o partida spectaculoasa, cu rasturnari de scor. ... Voleibalistii de la SCM-U Craiova se mobilizeaza in disputele cu echipele puternice din campionatul Diviziei A1.
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete. ... Echipa masculina de volei SCM-U Craiova are obiective marete in sezonul viitor.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
google-analytics.com