Cautare

988 de rezultate pentru "paul" (5.27 secunde)
Paul Cernat, critic literar; ... Adrian Paul Iliescu, Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti;Eugen Ionescu, DrMed., Hospices Civils de Lyon;
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului. De asemenea, regizorul a trimis o echipa de filmare la Roma, la funeraliile lui Ioan Paul al II-lea.
In privinta acestei probleme, nici Paul Cononov, actualul guvernator al ARBDD Tulcea, nu se dezice de pozitia institutiei pe care o reprezinta si de cea a predecesorului sau.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca Guvernul este in faza avansata de majorare in avans a pensiilor, incepand cu 1 noiembrie 2008, data la care valoarea punctului de pensie va ajunge la 697,5 lei.
„Strategie superficiala si neserioasa“ Liberalul Paul Pacuraru, chestor al Senatului, a declarat in plen ca, in privinta reformei electorale si a votului uninominal, se poate vorbi despre un subiect aflat in actualitate de 15 ani, „tocmai datorita vandabilitatii sale pe piata publica“.
Liderii PNL au decis la ultima sedinta a Comitetului Executiv al partidului sa-i retraga sprijinul politic prefectului de Vaslui, Paul Toderica, pe motiv ca nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau.
Astfel, puterea la CJ a fost luata de cele trei partide, care au stabilit ca presedintele sa fie de la PUR - Eugen Durbaca, iar vicepresedintii sa fie unul de la PNL - Victor Paul Dobre si celalalt de la PD - Mircea Toader.
Co-presedintii Aliantei D.A., liberalul Victor Paul Dobre si democratul Mircea Nicu Toader, au luat aceasta decizie in urma pierderii unei functii de vicepresedinte al CJ. ... Dupa plecarea presedintelui PNL, Victor Paul Dobre, la Ministerul Administratiei si Internelor, in functia de vicepresedinte al CJ a fost aleasa Marcela Sighinas.
Declaratia politica facuta de Marcela Sighinas este extrem de interesanta, mai ales daca ne amintim ca in urma cu citeva zile presedintele PNL, secretar de stat in cadrul MAI, Victor Paul Dobre, a sustinut in fata presei ca luptele politice din CJ nu afecteaza activitatea institutiei.
"Daca adunam toate cartile electronice publicate de cele cateva edituri care au indraznit sa faca acest pas cred ca sunt maximum 200 de titluri, oricum e o cifra generoasa", spune Paul Balogh, managing partner la Humanitas Digital.
Procurorii anticoruptie au descins ieri dimineata la locuinta fostului patron al Tele 7 ABC, Paul Opris, un apropiat al familiei Nastase, dupa ce presa centrala a relatat ca a cumparat imobilul in 2001 de la celebra matusa a lui Adrian Nastase, Tamara Cernasov.
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
Hotarandu-se sa exploreze intr-o maniera stiintifica tabuurile sexuale, extrem de incarcate din punct de vedere emotional, Kinsey recruteaza o echipa de cercetatori, printre care se numara Clyde Martin (Peter Sarsgaard), Wardell Pomeroy (Chris O'Donnell) si Paul Gebhard (Timothy Hutton).
PNL ar putea sesiza Curtea Constitutionala, daca presedintele Basescu va refuza in continuare numirea lui Victor Paul Dobre in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul, a declarat liderul grupului PNL din Camera, Crin Antonescu.
Astfel, secretarul de stat Victor Paul Dobre, prin adresa 9599/11.04.2006 a comunicat Prefecturii Constanta ca avand in vedere situatia deosebita creata prin anularea in contencios a hotararilor initiale de constituire a CJC, se va trece la declansarea unor noi proceduri de constituire a acestui consiliu.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Paul Davies scria: ... Paul Davies crede pe buna dreptate ca interesul in inteligenta extraterestra "se datoreaza in parte... necesitatii de a gasi pentru viata noastra un context mai larg decat ofera aceasta existenta pamanteasca.
Aflat la cea de-a 11-a editie, "Vanghelionul" primarului din sectorul 5 ii va aduce in fata sindicalistilor pe Paul Anka si Amr Diab.
FARCAS) In octombrie 2015, ufologul Paul Stonehill a publicat in Fate Magazin un articol despre fenomene inexplicabile observate de cosmonautii sovietici si rusi, in timpul activitatilor din spatiu. ... Paul Stonehill spune ca incidentul a fost musamalizat ani de zile, pana cand a fost semnalat in revista rusa NLO nr.
Paul Hellyer, fost ministru al apararii in Canada, ca si autori si investigatori OZN cum ar fi:
google-analytics.com