Cautare

989 de rezultate pentru "paul" (7.93 secunde)
Directorul companiei, Paul Flanagan, a declarat, in exclusivitate pentru GdS, de ce au renuntat unii dealeri la contractul cu Ford si ce spun clientii de faptul ca, in fabrica de la Craiova, autoutilitarele usoare Transit Connect asamblate aici sunt testate cate 80 de kilometri pe pista fabricii.
Ii chemam o data pe zi la stadion, iar in doua din cele sapte zile ale saptamanii dublam antrenamentele, dimineata facem pregatire fizica, iar seara mizam pe circuitele de forta si putin pe minge", a spus antrenorul pompierilor, Paul Raducan.
A.S.R Printul Paul de Romania dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul celui mai nou manuscris al sau, intitulat "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul de Romania".
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei".
Paul Grigoriu, o legenda a radioului romanesc, a murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai iubiti oameni de radio din Romania, a fost gasit mort, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, unde se retrasese dupa lunga activitate in radiodifuziune.
Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”. ... Paul Damixie este un renumit DJ roman, producator si remixer.
Paul si Virginia - Bernardin de Saint-Pierre (Autoare:
Paul Ichim, dar acesta nu a onorat cu prezenta lucrarile PNL-istilor, pe motiv ca era de garda.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
In acest context, fizicianul Paul Kunz de la SLAC (Centru colaborand strans cu CERN-ul), care participase la o consfatuire la Geneva in septembrie, unde, dupa propria marturie, Tim Berners-Lee i-a aratat despre ce-i vorba, la revenirea acasa instaleaza programul de server web si realizeaza impreuna cu colaboratorii sai (Louise Addis, George Crane, Tony Johnson, Joan Winters si Bebo White) cateva documente HTML de legatura spre biblioteca electronica a Centrului.
Numirea lui Victor Paul Dobre (foto) in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul va fi, foarte probabil, respinsa de presedintele Traian Basescu, deoarece nu a fost consultat in legatura cu nominalizarea acestuia.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Intr-un articol, publicat in mai 2017, Paul Dean, un ufolog australian concentrat pe implicarea guvernamentala si militara ca raspuns la fenomenul OZN, se arata surprins ca si regulamentele recentele ale Departamentului american al Apararii contin instructiuni privind OZN-urile, de pilda fotografierea acestora de catre personalul fortelor armate.
Cele mai importante evenimente E limpede pentru oricine, cel mai important eveniment pentru scena politica locala a fost reprezentat de alegerea secretarului de stat din cadrul MAI, Victor Paul Dobre, in functia de vicepresedinte national al PNL.
Senatorul Paul Pacuraru se gindeste sa se retraga din viata politica activa. ... Probabil, inainte de a se apuca de treaba, va citi programul de masuri sociale scris de mine”, ne-a declarat Paul Pacuraru.
Fondurile discutate au facut referire, evident, la lucrari care sa vizeze Dunarea, respectiv la coridorul VII si eventuale proiecte comune romano-bulgare de dezvoltare, astfel incat sa fie asigurat un climat fara poluare si cu cat mai putine incidente navale, a precizat seful ANR Constanta, Paul Branza.
Premierul Calin Popescu Tariceanu il vrea pe Paul Pacuraru ministru al Muncii. ... Legat de acest subiect Paul Pacuraru ne-a declarat ieri, chiar inainte de a fi audiat de comisiile de specialitate din Senat si Camera Deputatilor, ca sansele ca noul guvern sa nu primeasca votul Parlamentului sint foarte mici.
Actiunea noastra il vizeaza pe noul ministru al Muncii, Paul Pacuraru", ne-a declarat presedintele Aliantei, Toader Cristea. ... sa ajunga la putere, Paul Pacuraru vorbea despre situatia dificila in care se afla cei mai multi dintre batrinii tarii.
google-analytics.com