Cautare

79 de rezultate pentru "otelul" (4.10 secunde)
N-am vrut sa scriu asta inainte de motiune, dar era clar semnalul DNA, care l-a umflat ieri fix pe primarul de la Otelul Rosu, care a ramas la PD-L si tot degeaba n-a plecat cu Frunzaverde.
Si cand s-a frant pentru o clipa, ca sa se lege mai trainic otelul ( adica Sabia), am intins arma subtire a inteligentei ( adica diplomatia) si iata suntem tot acasa la noi." Noi nu putem uita experienta trista a dramaticului an 1940 cand, in urma intelegerilor dintre Marile Puteri trupul sfant al tarii a fost sfartecat, Romania pierzand in mod nedrept provincii si teritorii ce-i apartineau si care faceau parte intima din fiinta poporului roman, pe baza unitatii de neam, limba, traditie, religie.
Potrivit “Financial Times“, “Gavazzi Steel, care a cumparat Otelul Rosu in 1999, pretinde ca Guvernul si-a insusit ilegal fabrica, dupa ce a obligat-o sa se reorganizeze si dupa ce a esuat sa reesaloneze datoriile acesteia, asa cum specifica intelegerea initiala de la privatizare“.
Printre societatile comerciale datornice se afla Energmontaj, Bami, Allek, Metotex, precum si cluburile de fotbal, cum ar fi Clubul de Fotbal Dunarea si Fotbal Club Otelul, care a reusit performanta sa acumuleze datorii la plata comisionului se se ridica la aproximativ 200 milioane de lei.
De asemenea, la export, mai detin ponderi importante fonta, fierul si otelul (10,6%), iar la import masinile, aparatele, echipamentele electrice si aparatele audio-video (11,5%).
ßi-a exprimat insa regretul ca mari companii ca Dacia Pitesti sau Otelul Galati s-au retras de la Bursa, considerand ca acestea au primit sfaturi nepotrivite pentru conditia Romaniei.
Ramine de vazut cit de generosi se vor dovedi in acest an galatenii, mai ales ca au fost initiate actiuni prin care acestia au fost invitati sa doneze 2% din impozit pentru SMURD sau pentru Clubul "Otelul" Galati.
Costurile de constructie a reactoarelor nucleare 3 si 4, investitie evaluata la circa patru miliarde euro, ar putea sa scada ca urmare a reducerii preturilor materiilor prime, precum otelul, a declarat, marti, directorul general la Nuclearelectrica, Teodor Chirica.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
In prezent, o buna parte din otelul-beton folosit in Romania este adus din Bulgaria, Ucraina ori Turcia. Parteneri in cadrul acestei investitii sunt Grupul Danieli din Italia, Millenium BCP Bucuresti si ISPE (Institutul de Studii si Proiectari Energetice).
Aflata pe loc retrogradabil la inceputul anului 2011, Pandurii a cedat, "in numele dreptatii", la "masa verde", jocul cu Otelul Galati (0-3).
jocul cu Otelul Galati din etapa a 19-a a sezonului 2010-2011. Cu un total de 61 de puncte in 42 de jocuri, Petre Grigoras este antrenorul cu cele mai mari realizari pe banca pandurilor de la promovarea in prima divizie.
Doar nou-promovata Ceahlaul, scor 1-1, campioana Otelul Galati, scor 1-0, si Astra Ploiesti, scor 2-1, au plecat cu puncte de la Gorj.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia de pe locul trei in Liga Nationala, HC Otelul Galati, scor 31-24 (15-12), in cadrul etapei a 11-a.
Daca nu-si gaseste echipa in aceasta iarna, Stojan Vranjes revine la Targu Jiu, unde, cel mai probabil, va fi suspendat. Jaka Stromajer, in schimb, a ajuns la Otelul Galati.
Campioana Romaniei a disputat ieri, dupa inchiderea editiei, meciul cu Otelul Galati, din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala, iar sambata "galacticele"
Mures - Vointa, Astra - CS Mioveni, FC Vaslui - Chiajna, Rapid - Petrolul, Otelul - Ceahlaul, Sportul - FC Brasov, Pandurii - Dinamo si "U"
Steaua - Vaslui Rapid - Steaua Dinamo - CFR Cluj Steaua - Dinamo CFR Cluj - Steaua Otelul - FC Vaslui Dinamo - U Cluj Dinamo a fost primul club din Liga 1 care a cerut oficial arbitri straini, la finalul lunii martie, intr-o scrisoare deschisa catre FRF.
Pentru locul sase e foarte greu, Otelul Galati are cele mai mari sanse", a incheiat Grigoras. Liga I Pandurii Tg.
Stam la hotel impreuna cu cei de la Otelul Galati, chiar si cu Chiajna si Timisoara suntem vecini… S-a ales foarte bine aceasta locatie, avem de toate, incepand de la sala de forta, refacere, terenuri proprii de antrenament, unul aici si altul la Rasnov, extrem de aproape.
google-analytics.com