Cautare

649 de rezultate pentru "nr tel faimindi ioana rm sarat" (2.90 secunde)
Decizie bomba la Curtea Constitutionala a Romaniei | Elena Udrea si Ioana Basescu ar putea scapa de inchisoare, chiar daca au fost condamnate in prima instanta.
Ioana Ginghina face primele declaratii dupa ce a probat rochia de mireasa! Face nunta in curte si de data asta, spera sa fie cu noroc.
Presedintele Klaus Iohannis a dat curs cererilor de urmarire penala pe numele fostilor ministri USR ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, in ancheta privind achizitia de vaccinuri anti-Covid din perioada pandemiei.
Dupa ce cererile de urmarire penala pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, fosti ministri USR ai sanatatii, au fost semnate de Klaus Iohannis, Ioana Mihaila a reactionat.
Lovitura de gratie data de PD a fost momentul in care primarul orasului Ramnicu Sarat, Constantin Ghinioiu (foto), social democrat cu state vechi, a trecut in barca democratilor cu tot cu viceprimar si consilieri.
Liderul PLD Theodor Stolojan a fost intrebat sambata, in timp ce se afla intr-o vizita electorala in piata centrala din Ramnicu Sarat, de ce nu a venit si cu vedeta porno Alina Plugaru, care si-a anuntat recent intentia de a se inscrie in formatiunea liberal-democrata.
Intrebarea nr. ... Intrebarea nr. ... Gustul si nevoia de dulce este mult mai mare decat cel de sarat, de a acru, de amar. ... Intrebarea nr. ... Intrebarea nr. ... Intrebarea nr.
- Bacterii arsenofage - in lacul sarat Mono Lake din California, SUA. - Bacterii intr-un lac de asfalt de pe insula caraibeana Trinidad.
Ieri, Partidul National Taranesc Crestin Democrat a comemorat trecerea in eternitate a liderilor taranisti Iuliu Maniu si Ion Mihalache, care au murit in penitenciarele comuniste de la Sighet si Ramnicu Sarat in 1953 si 1963.
Voiculescu a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Ramnicu Sarat, ca are relatii foarte bune cu Adrian Nastase si ca acesta nu si-a spus inca ultimul cuvant pe scena politica.
Popescu, consilierii exclusi din PDL sunt din localitatile Glodeanu Sarat, Glodeanu Silistea, Scutelnici ori Pogoanele, "unde au fost probleme deosebite".
Mariana Bitang s-a nascut la data de 3 august 1962 in orasul Ramnicu Sarat. A studiat la Academia de Educatie Fizica si Sport (1981-1985).
Saramura deversata atunci a ajuns in paraul Sarat din localitate, afectand un numar foarte mare de locuinte. O masura de stramutare a familiilor afectate a fost construirea de locuinte in Copacelu.
Acelasi lucru este valabil si in cazul trenului accelerat 1871 pe relatia Constanta-Galati pentru zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai, dar si al trenului accelerat 12654 pe relatia Marasesti-Bucuresti Nord, cu plecare din statia Marasesti (ora 17.00) si opriri in statiile Focsani, Rm.
Acelasi lucru este valabil si in cazul trenului accelerat 1871 pe relatia Constanta-Galati pentru zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai, dar si al trenului accelerat 12654 pe relatia Marasesti-Bucuresti Nord, cu plecare din statia Marasesti (ora 17.00) si opriri in statiile Focsani, Rm.
Cele mai multe bilete pentru aceasta categorie sint pentru Lacu Sarat, unde, in cel de-al treilea trimestru al anului, isi pot trata afectiunile reumatismale 383 de persoane.
De asemenea inspectorii au gasit peste marinat expirat, dar si icre ambalate cu eticheta rupta chiar in dreptul termenului de valabilitate. Nu a lipsit din peisaj nici pestele sarat sau marinat fara niciun fel de marcaj.
"Anul acesta, se va continua programul de modernizare si retehnologizare a statiilor de transformare, in conformitate cu prioritatile companiei, stabilite prin Planul de perspectiva, dintre care mai importante sunt lucrarile din statiile Gutinas (110 kV), Bucuresti Sud (110 si 10 kV), Cernavoda, Isalnita, Gura Ialomitei si Lacu Sarat", au afirmat reprezentantii Transelectica.
In Romania, DN2 E85 se intinde de la Siret, prin Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti, pana la Giurgiu.
25 februarie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 26 februarie - Ramnicu Valcea - Casa de Cultura a Sindicatelor 28 februarie - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 martie - Targoviste - Casa de Cultura a Sindicatelor 3 martie - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 martie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 7 martie - Tulcea - Teatrul de Stat 8 martie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 10 martie - Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 martie - Iasi - Teatrul National " Vasile Alecsandri" 13 martie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 martie - Bacau - Gradina de Vara "Radu Beligan" 15 martie - Ramnicu Sarat - Casa de Cultura 18 martie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 19 martie - Brasov - Sala Reduta 21 martie -Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 22 martie - Oradea - Teatrul de Stat 24 martie - Arad - Filarmonica de Stat 25 martie - Timisoara - Opera Nationala 28 martie - Petrosani - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 aprilie - Bucuresti - Sala Palatului 2 aprilie - Calarasi - Casa de Cultura 4 aprilie - Slobozia - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 aprilie - Braila - Casa de Cultura 7 aprilie - Buzau - Sala Consiliului Judetean 8 aprilie - Brasov - Sala Reduta 10 aprilie - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 aprilie - Deva - Teatrul de Stat 12 aprilie - Alba - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 aprilie - Zalau - Casa de Cultura a Sindicatelor 15 aprilie - Satu Mare - Filarmonica 17 aprilie - Baia Mare - Teatrul de Stat 18 aprilie - Dej - Centrul Cultural 19 aprilie - Reghin - Casa de Cultura 21 aprilie - Curtea de Arges - Casa de Cultura 22 aprilie - Campulung - Casa de Cultura 24 aprilie - Giurgiu - Teatrul de Stat 25 aprilie - Alexandria - Casa de Cultura Biletele pentru concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si prin intermediul distribuitorilor autorizati.Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si de categoria de loc.
google-analytics.com