Cautare

649 de rezultate pentru "nr tel faimindi ioana rm sarat" (2.86 secunde)
Un membru al familiei Basescu (fiica Ioana) a cumparat un apartament cu aproximativ un milion de euro. ... Ioana a spus ca din "vanzari anterioare".
Deputatul din partea minoritatilor nationale, Mircea Grosaru, a angajat-o ca sefa de cabinet pe sotia sa, Ioana Grosaru, fiind singurul angajat remunerat in februarie cu 5.282 de lei.
Desi fusese anuntata de purtatorul de cuvant al guvernului, Ioana Muntean, ca aprobata de executiv pe 20 septembrie, hotararea aparuta in MO este datata 13 octombrie, miercurea trecuta.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, a transmis o declaratie de presa privind atacurile politicienilor la adresa ministrului de Finante, Ioana Petrescu, pe care o puteti citi in continuare.
Directorul Companiei Nationale pentru Administrarea Fondului Piscicol, filiala Galati, Ioana Toader, ne-a precizat ca foarte multi dintre membrii organizatiei de pescari aveau declarate pentru tot anul 2006 aproximativ 20-30 de kilograme de peste.
Sotia premierului, Ioana Tariceanu, a avut in 2007 venituri in valoare de aproximativ 238.000 de lei din avocatura. In 2006, Ioana Tariceanu figura cu un salariu net de aproape 37.000 de lei, pe care il incasa de la firma sotului sau, ATS.
Bica a avut voturile favorabile ale lui Dinel Staicu, Carmen Ioana Popescu, Teodor Buzatu, Tudor Ciurezu, Gheorghe Blidaru si Vasile Salapa. ... Ordonanta CNVM cerea punerea in discutie si a altui administrator, Carmen Ioana Popescu, inculpata in dosarul Transgaz alaturi de Dinel Staicu.
In acelasi an, pe 2 mai, Ioana Vintu, fiica sa, anunta oficial ca noul proprietar Realitatea Media este Elan Schwartzenberg, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere. ... Ioana Vintu, fiica omului de afaceri, a fost audiata vineri la DNA in calitate de martor.
relatia Ioana Basescu-Gazprom, nasita de SRI si SIE (Autor : ... In plus, postul moscovit arunca o teorie-bomba, conform careia relatia Gazprom-Ioana Basescu e, de fapt, opera serviciilor secrete romanesti.
Doua dintre atletele de la CS Universitatea Craiova, Ioana Doaga si Florina Pierdevara, au reusit sa urce pe podium. ... Acum, in cursa de 1.500 de metri, Ioana a fost cam solitara, nu a avut o adversara care sa-i puna probleme.
Duminica, in ultima zi a CE din Spania, Romania va mai avea reprezentari in finale la 4 rame fara carmaci masculin (in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), dublu vasle feminin (Cristina Ilie-Ioana Craciun) si 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Gabriela Ioana Gadea (Romania) 09:17,98 200 m spate 1. ... Ioana Buzlea (CS Crisul Oradea) 02:39,39 stafeta 4x100 m liber 1.
- Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea; ... - Paul Vancea, clasa a III-a B - Scoala cu clasele I-VIII, nr 1, Bicaz; ... - Dorina Teodora Sfabu, clasa a VIII-a D - Scoala Gimnaziala, nr 11, Botosani;
Totusi, cei doi viitori miri au o mare problema daca vor sa spuna "Da" si in fata lui Dumnezeu, tinand cont de faptul ca Tariceanu a trecut, de dragul fostei sotii Ioana, cea de-a patra consoarta, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolica nu permite mai multe casatorii.
Ioana Ungureanu, Ing.
Materialele cu care lucreaza Ioana sund de cea mai buna calitate, vopseaua folosita este pentru textile si se pastreaza in timpul spalarii.
ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia;
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
google-analytics.com