Cautare

649 de rezultate pentru "nr tel faimindi ioana rm sarat" (3.52 secunde)
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8. ... CONCINNITY FASHION CONCEPT STORE este deschis de luni pana sambata, intre orele 08:00 "20:00, cu programare la tel. ... Episcop Chesarie nr.
Accesul in salile de spectacole va fi liber pentru public si se va face pe baza de invitatii, care pot fi solicitate de la Agentia Teatrului National Marin Sorescu (tel. 0251.413.677) si de la Agentia Filarmonicii Oltenia (tel.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Ei se vor intalni la ora 11, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Cum ar spune francezii "Tel maitre, tel valet" ("Asa stapan, asa sluga - n.red.) Informatiile la presa fusesera date, evident, de oamenii lui Morar", mai scrie Adrian Nastase.
Garbu Petru - tel/fax 0265.426.499 tel. 0740561029 www.argilaalbastraderaciu.ro e-mail [email protected] Produs avizat de Ministerul Sanatatii Produs notificat de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
Astfel, invitatii care vin la ziua artistei, nu-i vor aduce cadou, ci vor dona o anumita suma direct in contul deschis pentru cazul fetitei, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Tel..., fără ... bip, tel...“ dovedeşte că la bătraneţe, ca şi la tinereţe, totu-i pană
DNA l-a trimis in judecata luni pe Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, in dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si alte infractiuni.
Alexandra Buza/Gabriela Sandu, Ilona Brezoianu/Ioana Chitu, Madalina Craiu/Deborah Feldman, Ionut Niculae, Alin Stan, Andrei Catalin, Costin Dogioiu, Dragos Olaru, Iany Panait, Alecsandru Dunaev • Data Premierei: ... Tel 021 323 39 70 si 0721 33 24 36 Program • Luni, Vineri:
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Sambata, pe 5 august, presedintele s-ar putea sa petreaca ziua de nastere a fiicei sale mai mari, Ioana, fie la Neptun (locatia unde tanara a ales sa isi serbeze cei 28 de ani anul trecut, la Restaurant "Mediterraneo"), fie la Mamaia, unde Bodo are un concert sponsorizat de o firma producatoare de vinuri.
Raspunderea pentru prejudiciu a fost stabilita pentru directorul economic de la acea vreme, Ioana Vasilcoiu si fostul director Nicolae Ghiciu.
(A.T.)   ' Vlas, la Curtea de Apel Ioana Maria Vlas are o noua sansa de a iesi din inchisoare. ... Ioana Maria Vlas nu a scos niciun cuvant in timpul sedintei de judecata.
Deocamdata, discutam", a declarat Ioana Avadani, directoarea executiva a Centrului pentru Jurnalism Independent, referindu-se atat la intalnirea cu ministrul justitiei, cat si la cea dintre reprezentantii Clubului Roman de Presa cu premierul Emil Boc.Premierul garanteaza libertatea de exprimare a preseiPremierul le-a propus membrilor Clubului Roman de Presa (CRP) sa discute pe marginea legislatiei care se refera la activitatea mass-media, in contextul in care cele patru coduri juridice, aflate in dezbaterea parlamentului, au prevederi contestate de jurnalisti.
fratele sau Mircea Basescu a fost implicat in afaceri cu armament (care a ajuns inclusiv la organizatii teroriste), energie (cu unii "baieti destepti"), cu inghetata (cu bani rezolvati de Traian Basescu de la Banca Mondiala) si cu pui congelati (adusi din Uniunea Europeana), iar fiicele sale au fost angajate la firma Luxten (care asigura iluminarea Bucurestiului cand era primat general al Capitalei), de la care au primit salarii lunare de 20.000 euro (Ioana) si de 8.000 de euro (Elena), fara sa faca nimic;
google-analytics.com