Cautare

649 de rezultate pentru "nr tel faimindi ioana rm sarat" (2.73 secunde)
Ioana Basescu, intermediarul lui Traian Basescu. Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara". ... Deocamdata, Ioana Basescu a refuzat sa comenteze subiectul.
Puterea informeaza ca fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara". ... Ca, dupa atatia ani, doamna Ioana Basescu are, brusc, revelatii politice? ... Partidele se inregistreaza la tribunal, deocamdata nu stim clar ce intentioneaza Ioana Basescu.
Studenta in primul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) din Banie, Ioana Doaga, de la CS Universitatea Craiova, a realizat la Bacau un nou record al probei de 1.500 de metri.
Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau.
Ea e Ioana, sotia lui Tamas. ... Fost model, Ioana merge de 3 ori la sala pe care a deschis-o in Brasov, orasul natal al ei si al lui Tamas. ... Cred ca Gabi e mandru, spune Ioana.
Ioana invata la Colegiul de arte plastice Alexandru Plamadeala din Chisinau, la specialitatea ceramica. La cei 19 ani ai sai, Ioana cucereste nu doar prin aspectul sau fizic, dovada fiind numeroasele photoshooting-uri la care participa in calitate de model, dar si prin talent.
DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din țara.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
IOANA de 28 de ani din jud. ... Ioana s-au deplasat in zona Tineretului, sector 4, unde au trecut la urmarirea unei persoane de sex feminin in varsta de aproximativ 76 de ani.
Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, a nascut, vineri seara, o fetita perfect sanatoasa. Ioana Dichiseanu si logodnicul ei, Adrian Artene, au devenit parinti.
Fiecare dintre bebelusi a primit, alaturi de numele pe care deja le aveau, cate un nume de botez, Ion sau Ioana, in cinstea zilei Sfantului Ioan Botezatorul, in care a avut loc evenimentul.
Valer Marian, senatorul PSD vizat de aceste posibile actiuni ale prim-adjunctui directorului SRI, reclama si faptul ca s-ar afla sub supravegherea si a altui serviciu secret, indicand-o pe Ioana Timofte - director adjunct al Colegiului National de Aparare, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte - ca fiind persoana care il fileaza.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Sotia premierului, Ioana Tariceanu, se intalnette miercuri, la Londra, cu sotia premierului britanic, Sarah Brown, pentru a discuta despre dezvoltarea unor noi proiecte dedicate copiilor cu disabilitati din Romania, informeaza Guvernul printr-un comunicat. ... Ioana Popescu Tariceanu este Pretedinta Fundatiei Copii Sanatoti.
Cloche-Creator of Desire este un nou showroom, deschis recent pe Strada Paris, nr. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa. ... "In toamna voi lansa o colectie in care sa introduc sacouri si paltoane din lana", a adaugat Ioana Popa, care a absolvit Facultatea de Sociologie.
Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continua cu o seara speciala! Ti-am pregatit pentru vineri, 9 octombrie, o sesiune de cumparaturi cu discount de 30% in showroom-ul Depot 96, Splaiul Unirii nr.
Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continua cu o seara speciala! Ti-am pregatit pentru vineri, 9 octombrie, o sesiune de cumparaturi cu discount de 30% in showroom-ul Depot 96, Splaiul Unirii nr.
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... bumbac sau lana, poncho crosetat pentru copil - intre 40 -50 RON", ne-a spus Ioana Ionita.
Ioana Basescu a cumparat in septembrie 2013 un teren agricol in suprafata totala de 291 hectare in comuna Nana din judet;ul Calarasi, dupa ce i-a fost acordat un imprumut de la CEC Bank de peste 1 mil.
google-analytics.com